Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΑΡΘΡΟ:Του Βασίλη Μαραγκάκη, ταμία του ΣΑΤΑ - Μια περήφανη εκλογική νίκη..!

Η ΔΑΚΜΜΕ έχοντας πλήρη επίγνωση και του ρόλου της αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, μπορεί να υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της σε
όλα τα επίπεδα για να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί για το επάγγελμά μας.
Για μια ακόμη φορά η ΔΑΚΜΜΕ βγήκε νικήτρια από μια εκλογική διαδικασία. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια δύο χρόνων που έκαναν τα στελέχη της παράταξης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που αφορούν τον κλάδο μας. Παρά το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έγιναν συντονισμένες προσπάθειες – από πολλά μέτωπα- για να ‘’μειωθεί’’ το έργο του απερχόμενου προεδρείου εντούτοις η ΔΑΚΜΜΕ κατάφερε για μια ακόμη φορά να πετύχει μια περήφανη εκλογική νίκη. Ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα των ταξιτζήδων ότι δεν εμπιστεύονται κανέναν άλλον εκτός από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο και την παράταξή του.
Στα θετικά αυτών των εκλογών, συγκαταλέγεται σίγουρα και η μεγάλη προσέλευση των συναδέλφων στις κάλπες.  Τόσος πολύς κόσμος είχε να εμφανισθεί στις εκλογές του συνδικάτου από την δεκαετία του 1990. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να ξέρεις ότι όλοι αυτοί οι συνάδελφοι περιμένουν από το προεδρείο να ανταπεξέλθει στο ρόλο που του εμπιστεύτηκαν. Αλλά και για μας που έχουμε εκλεγεί, είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι εκπροσωπούμε χιλιάδες συναδέλφους που με τη συμμετοχή τους κάνουν ακόμη πιο δυνατό το Συνδικάτο μας.
Η ΔΑΚΜΜΕ έχοντας πλήρη επίγνωση και του ρόλου της αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, μπορεί να υποσχεθεί ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της σε όλα τα επίπεδα για να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί για το επάγγελμά μας.
Το νέο προεδρείο θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά. Υπάρχει ήδη ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με όλα τα αρμόδια υπουργεία και τις υπηρεσίες τους κι αυτό –ως ένα βαθμό- διευκολύνει το έργο μας.
Γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα του επαγγελματία ταξιτζή είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κει ακριβώς θέλουμε να εστιάσουμε. Από την προηγούμενη θητεία του το προεδρείο απέδειξε με πράξεις ότι δεν πρόκειται να κάνει συμβιβασμούς με κανέναν. Ούτε πρόκειται να κλείσει τα μάτια και να σφυρίζει αδιάφορα σε παραβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο και την εικόνα του κλάδου αλλά και των ίδιων των συναδέλφων. Το ΣΑΤΑ έδωσε και θα συνεχίσει να δίνει  αγώνα για να κρατήσει μακριά από το ταξί και το επάγγελμά μας όσους αποδεδειγμένα κάνουν κακό στον κλάδο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...