Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ο εφευρέτης με τα taser «ξαναχτυπά»: Δίνει σε ταξί σύστημα ηλεκτροσόκ... για προστασία..!

Δυο τουλάχιστον αυτοκινητιστές που κινούνται στα βόρεια προάστια το έχουν προμηθευτεί, αποκαλύπτει οδηγός, μέλος του Σ.Α.Τ.Α.

Απτόητος συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητές του ο ερασιτέχνης εφευρέτης που όπως αποκάλυψε το protothema.gr κατασκευάζει και πουλάει όπλα taser μέσω Facebook.

Το επόμενο δημιούργημά του μετά τις συσκευές που προκαλούν ηλεκτροσόκ είναι ένα σύστημα ασφάλειας που απευθύνεται σε οδηγούς ταξί και το οποίο σχεδιάστηκε για την προστασία τους από επιθέσεις κακοποιών, όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής του στην ιστοσελίδα της επιχείρησής του. 


Όπως εξηγεί, πρόκειται για ειδικά καλύμματα που τοποθετούνται στη θέση του συνοδηγού και στις θέσεις των επιβατών και που έχουν την δυνατότητα να μεταβιβάζουν στον ανεπιθύμητο επιβάτη πάνω από 40.000 volts με το πάτημα ενός διακόπτη!

Το συγκεκριμένο σύστημα, σύμφωνα με τον ίδιο, μεταβιβάζει 40.000 volts σε αυτούς που κάθονται πάνω στα καλύμματα  αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλείται θάνατος.

Αυτός που θα δεχθεί το ρεύμα παθαίνει μυϊκούς σπασμούς που τον καθιστούν ανίκανο να συνεχίσει την επίθεσή του, αναφέρει. 

Η τάση είναι τόσο ισχυρή που η ένδυση του κακοποιού δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υφασμάτινα παντελόνια και μπλου τζιν τα διαπερνά με τεράστια ευκολία διευκρινίζει, προσθέτοντας ότι ο οδηγός και το αυτοκίνητο δεν διατρέχουν κίνδυνο από τον ηλεκτρισμό, ακόμα και αν ο κακοποιός έρθει σε σωματική επαφή με τον οδηγό.

Σύμφωνα με αυτοκινητιστές με τους οποίους επικοινωνήσαμε, μας ενημέρωσαν ότι σύμφωνα με οδηγία από το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ( Σ.Α.Τ.Α) η τοποθέτηση των συγκεκριμένων καλυμμάτων θεωρείται παράνομη και στην περίπτωση που διαπιστωθεί η τοποθέτησή τους ακολουθείται η διαδικασία του αυτοφώρου για τον οδηγό.

Παρ’ όλα αυτά οδηγοί έχουν τοποθετήσει τα συγκεκριμένα ηλεκτροφόρα καλύμματα.

«Πρόκειται για αυτοκινητιστές που εργάζονται σε περιοχές των βορείων προαστίων και που έσπευσαν να τα προμηθευτούν μετά την δολοφονία συναδέλφου μας τον περασμένο Μάρτιο στην Κηφισιά» λέει στο protothema.gr αυτοκινητιστής, μέλος του Σ.Α.Τ.Α.

«Γνωρίζω για μια ακόμα περίπτωση που όμως ο οδηγός ενώ τοποθέτησε τα καλύμματα, φοβήθηκε τις κυρώσεις και τα έβγαλε μέσα σε λίγες μέρες», προσθέτει ο οδηγός ΤΑΞΙ.


ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...