Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Πιο πολλά ταξί ζητούν οι δήμαρχοι τουριστικών περιοχών..!

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν με τον αριθμό των ταξί που κυκλοφορούν στα νησιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου δήλωσε ότι πρέπει να αλλάξει το καθεστώς αδειοδότησης ορισμένους μήνες τον χρόνο,ενώ ο δήμαρχος Μυκόνου αποκάλυψε ότι έχει στείλει επιστολή που ζητά εποχιακές άδειες ταξί για το νησί του που εξυπηρετεί 2 εκ. τουρίστες το χρόνο.
«Οι 32 υφιστάμενες άδεις ταξί, παρόλο τον επαγγελματισμό και τις φιλότιμες προσπάθειες των οδηγών, δεν επαρκούν. Μια ενδεχόμενη πρόταση που θα μπορούσε να εξετάσει το Υπουργείο Μεταφορών είναι σίγουρα οι εποχιακές άδειες», ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού Star.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι φορείς άλλων νησιών μας όπως η Ρόδος και η Κως. 
«Είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρξει καλύτερη κάλυψη του μεταφορικού έργου τόσο με τα ταξί αλλά και με τα λεωφορεία τουλάχιστον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, για να λέμε ότι μπορούμε να καλύψουμε και σε ποσότητα αλλά και σε ποιότητα τις ανάγκες των επισκεπτών», συνεχίζει το ρεπορτάζ.
Την ίδια στιγμή η Κομισιόν εγείρει ενστάσεις για το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών. Εκπρόσωπός της δηλώνει ότι «Οι θεσμοί θα εξετάσουν τα μέτρα και θα συζητήσουν με την ελληνική κυβέρνηση για να αξιολογήσουν κατά πόσο είναι συμβατό με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί στο πλαίσιο του μνημονίου και συγκεκριμένα με εκείνες που συνδέονται με την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την άρση των φραγμών στον ανταγωνισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...