Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Θαυμάστε τον επιχειρηματία που ζητάει την «ψήφο» σας. Ο Νίκος Δρανδάκης της BEAT επιτίθεται στο mononews.gr. Έχασε την ψυχραιμία του. Βρίζει και απειλεί με αγωγές..!

Σήμερα το πρωί το mononews.gr δημοσίευσε ένα κείμενο με τίτλο «Γιατί 950.000 Αθηναίοι γύρισαν την πλάτη
στην BEAT». To κείμενο γράφτηκε καθώς έως τις 09,00 το πρωί περίπου 47,000 χρήστες ( αυτή την στιγμή είναι 47,800) είχαν συμμετάσχει στην καμπάνια που κάνει η εταιρία μέσω του διαδικτύου. Το συμπέρασμα ήταν απλό. Η εταιρία υποστηρίζει ότι έχει 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες. 

Άρα έως σήμερα το πρωί από το 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες μόνο το 4,7% είχε βάλει την ηλεκτρονική του υπογραφή. Οι υπόλοιποι 953.000 την είχαν (έως σήμερα το πρωί) αγνοήσει. Επίσης συγκρίναμε την καμπάνια της ΒΕΑΤ με την καμπάνια που τρέχει η UBER στο Λονδίνο. H UBER στο Λονδίνο υποστηρίζει ότι έχει 3,500,000 ικανοποιημένους  και είχαν υπογράψει περίπου 850.000 άτομα. Δηλαδή περίπου το 25%. Προφανώς η διαφορά μεταξύ των δυο είναι χαώδης.

Επίσης γράφαμε τα εξής:

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι που έχουν χρησιμοποιήσει το Beat είναι όντως ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του. Όμως τα συναισθήματά τους απέναντι το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι ανάμικτα. Τόσο καιρό δεν γνώριζαν τον Νίκο Δρανδάκη, παρά μόνο την εφαρμογή που είχαν στο κινητό τους. Τόσο καιρό αυτός ο άνθρωπος, ο δημιουργός της εφαρμογής, δεν είχε βγει μπροστά για κανένα θέμα, δεν είχε επιδιώξει καμία προβολή στα ΜΜΕ, και παρέμενε στα “σκοτάδια”. Και τώρα που εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο για να ζητήσει την υποστήριξή τους, αυτοί απλά δεν τον γνωρίζουν, ή υποψιάζονται ότι για να βγήκε έτσι ξαφνικά, κάτι ύποπτο κρύβεται από πίσω. Ο Νίκος Δρανδάκης πληρώνει, εν μέρει, την απόφασή του να είναι “αόρατος” τόσα χρόνια. 

Όμως το mononews.gr θέτει ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα ποιος είναι ο τζίρος και τα κέρδη της εταιρίας και τι φόρους πληρώνει. Πόσο κακό είναι ένα ΜΜΕ που σέβεται τον εαυτό του να θέτει ερωτήματα;

Eπίθεση

Όμως πριν από λίγο το mononews εξαιτίας αυτού του κειμένου δέχτηκε μια άνανδρη επίθεση από τον ίδιο τον επικεφαλής της BEAT κ. Νίκο Δρανδάκη. Πρόκειται για μια λεκτική επίθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς και προφανώς απείλησε με αγωγές το mononews.gr . Αυτό δείχνει ότι έχει χάσει τελείως την ψυχραιμία του. Πρόκειται για πρωτόγνωρα πράγματα καθώς εμείς θέτουμε ερωτήματα τα οποία δεν έχουν απαντηθεί.

Ιδού το επίπεδο του επιχειρηματία κυρίες και κύριοι. Αυτός ο επιχειρηματίας που δεν αντέχει την κριτική βρίζει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Γιατί οι απλές μας ερωτήσεις πείραξαν τόσο πολύ τον κ. Δρανδάκη, ώστε αμέσως εξετράπη σε ύβρεις, αντί να δώσει απαντήσεις; Αν κάναμε λάθος για το ότι μένει στη Ρουμανία, το παίρνουμε πίσω, και τον ευχαριστούμε για την απάντηση στο θέμα που θέσαμε (αν και το πού μένει κάποιος στην εποχή της παγκοσμιοποίησης δεν είναι, δα, και τόσο τρομερό θέμα).

Γιατί, όμως, ο κ. Δρανδάκης δεν δίνει απαντήσεις και στα άλλα θέματα που θέσαμε; Και γιατί χάνει αμέσως την ψυχραιμία του, ώστε να εκτρέπεται σε ύβρεις; Τι είναι αυτό που τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του, από τα θέματα που θέσαμε;

Ότι από το -κατά τον ίδιο- «1.000.000» πελάτες του, μόνο οι 47.000 έχουν ψηφίσει ηλεκτρονικά στη σελίδα του beat ; εϊναι ψέματα αυτό που σημειώσαμε; Γιατί ο κ. Δρανδάκης μας απειλεί με μηνύσεις και αγωγές; Γιατί μας βρίζει; Επειδή ρωτήσαμε και αναμένουμε απαντήσεις; Τι ενοχλεί τον κ. Δρανδάκη στην απάντηση που ζητούμε; Και τι κρύβει η προτροπή του «μην το συνεχίζεις»; Γιατί να μην συνεχίσουμε να θέτουμε θέματα κι ερωτήματα, και να ζητάμε απαντήσεις; Τι ακριβώς είναι αυτό που τον ενοχλεί και χάνει την ψυχραιμία του;

Κι ακόμα: Είναι επίπεδο σοβαρού επιχειρηματία αυτό; Στην πρώτη σειρά θεμάτων που θέτει ένα Μέσο Ενημέρωσης να απαντά σαν καραγωγέας; Είναι αυτός ο επιχειρηματίας ένας άνθρωπος που η κοινωνία πρέπει να τον εμπιστευθεί, ως έναν ψύχραιμο καπετάνιο μιας επιχείρησης;

Ιδού το ποστάρισμα του κ. Νίκου Δρανδακη και η ψύχραιμη απάντηση του γνωστού δικηγόρου κ. Γιώργου Γανωτή




ΥΓ: Και πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί είναι και Κρητικός 

ΠΗΓΗ: http://www.mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...