Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Μπίμπας: Ότι χρειάζεστε για τα Mercedes-Benz..!

Η εταιρεία εξωστρεφεί συνεχώς κι έτσι πέρα από την έντονη δραστηριότητα στην χώρα μας, η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙ
Α Ε.Ε., έχει επεκτείνει τις εργασίες της στη Κύπρο, στη Μέση Ανατολή, αλλά και στην Αφρική, με την εταιρεία να εξάγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.
 
Η άμεση εξυπηρέτηση το κλειδί της επιτυχίας
Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε., η άμεση εξυπηρέτηση, παρόλο το μεγάλο πελατολόγιο που διαθέτει η εταιρεία, είναι το κλειδί για την επιτυχία της όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με την προσωπική επαφή με τους πελάτες της, την συνεχή ανανέωση των προϊόντων της με συνεχείς εισαγωγές ανταλλακτικών, την τεράστια ποικιλία ανταλλακτικών από όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes αλλά και τις χαμηλές τιμές διάθεσης όλων των διαθέσιμων ανταλλακτικών.
 
Μοντέρνο κατάστημα
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 202, πλησίον πρακτορείων ΚΤΕΛ Στερεάς Ελλάδος στα Κάτω Πατήσια), κάτι που διευκολύνει στην ταχύτατη διακίνηση των ανταλλακτικών. Το κατάστημα είναι σύγχρονο, με όλες τις νέες τεχνολογίες να διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων, φυσικά προς όφελος του πελατειακού κοινού. Κάθε πελάτης στο κατάστημα της εταιρείας ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε., θα βρει τα πάντα για το αυτοκίνητο Mercedes: κινητήρες diesel και βενζίνης, είδη φανοποιείας, ηλεκτρολογικά, ηλεκτρονικά και μηχανικά εξαρτήματα, ζάντες αλουμινίου και ελαστικά, δερμάτινα και υφασμάτινα σαλόνια κ.α..

Η τεράστια προϊοντική γκάμα της εταιρείας μπορεί να αποσταλλεί σε όλη την Ελλάδα εντός 24ώρου σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες, courier ή με μέσα μαζικής μεταφοράς (πλοία, ΚΤΕΛ), κι όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
 
Σύγχρονο site
Η εταιρεία ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ Ε.Ε., διαθέτει και έναν σύγχρονο ιστότοπο, μέσα από τον οποίο οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν και να βρουν το ανταλλακτικό που αναζητάνε, ενώ συχνά αναρτώνται και προσφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.


ΠΗΓΗ: https://pro.autotriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...