Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Σπίρτζης κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ: «Ξεσκίζατε τα ταξί, αλλά υπερασπιζόσασταν την Uber»..!

«... ξεσκίζατε τους μηχανικούς, αλλά όχι τις εταιρείες» υποστήριξε ο υπουργός Υποδομών

Με έναν
λεκτικό ελιγμό -«μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία»- ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κριτική της αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι αποδόμησαν το κοινωνικό κράτος στο όνομα του νεοφιλελεύθερου οράματος. «Ξεσκίζατε τα ταξί, αλλά υπερασπιζόσασταν την Uber, ξεσκίζατε τους μηχανικούς, αλλά όχι τις εταιρείες» υποστήριξε ο υπουργός Υποδομών.

Η κυβέρνηση βάζει τέλος στη μαύρη εργασία και τη διαφθορά, συνέχισε στο σκεπτικό του ο Χρήστος Σπίρτζης και επιχείρησε να επιρρίψει στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τις ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι μεγάλες επιστημονικές επαγγελματικές ομάδες της χώρας. 

Εντυπωσιακό ήταν το σημείο της ομιλίας του υπουργού Υποδομών όπου, την ώρα που μιλούσε για αναλογικά ηλεκτρονικά διόδια, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Επιχειρήσατε την αριστερή παρένθεση, δεν σας βγήκε, κάνετε καθημερινά σαμποτάζ με τις δυνάμεις σας σε όλο το Δημόσιο, δεν σας βγήκε, συμμαχήσατε με τον διάολο, δεν σας βγήκε, η χώρα θα βγει από την περιπέτεια» ολοκλήρωσε την ομιλία του.  

ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...