Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η Candia taxi Α.Ε στηρίζει τον Δήμο Ηρακλείου για την «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» - Δωρεάν μετακινήσεις για μία ολόκληρη μέρα..!

H Candia taxi Α.Ε. η πιο σύγχρονη εταιρία ταξί του Ηρακλείου, με κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται προσπαθεί να προσφέρει, στηρίζοντας δράσεις και ενέργειες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ευαισθητοποιούν την κοινωνία της πόλης μας.
Στηρίζουμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου κατά την “Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας 2015”, η οποία κορυφώνετε στις 22/9/2015 με την “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο”. Κατά τη διάρκεια της “Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο” καθορίζονται ειδικές αστικές ζώνες όπου επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο για τους πεζούς, τους ποδηλάτες και τις δημόσιες συγκοινωνίες. Κάνουμε και εμείς σύνθημά μας το «επιλέγω, αλλάζω, συνδυάζω» 
Έτσι για την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και για όσους επιβάτες θελήσουν να μεταφερθούν με ταξί της εταιρίας μας, δεν θα γίνετε χρέωση του τέλους τηλεφωνικού κέντρου, για τις μετακινήσεις τους εντός της ημέρας και ως το τέλος των εκδηλώσεων.
Η Candia taxi και για την “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο” θα σας μεταφέρει με επαγγελματισμό, ασφάλεια και συνέπεια σε οποιονδήποτε προορισμό της επιλογής σας.
Επιλέξτε λοιπόν, αλλάξτε, συνδυάστε!!!
Καλέστε μας στα:
Τηλ. κέντρο 2810 361 362-3
Vodafone     6943715507
Cosmote      6998721226
Wind             6984588428
ΠΗΓΗ: http://www.creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...