Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ευρωπαϊκό συνέδριο στην Αθήνα για την εκπαίδευση των οδηγών ταξί..!

Ευρωπαϊκό συνέδριο για την εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην
Αθήνα.
Το συνέδριο με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τους αυριανούς οδηγούς ταξί» απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου των ταξί και τους φορείς στο χώρο των μεταφορών.
Πιο συγκεκριμένα, τo συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα με διερμηνεία στα Ελληνικά και  συνδιοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τον οργανισμό International Road Transport Union (IRU) εκ μέρους της διακρατικής κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου TAXIstars.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιασθεί και το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό TAXIstars για επαγγελματίες οδηγούς ταξί που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και την εργασιακή τους καθημερινότητα.
Το καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό «TAXIstars για επαγγελματίες οδηγούς ταξί» θα διατίθεται δωρεάν για χρήση σε υπολογιστή, καθώς και κινητές συσκευές (smartphones και tablets), σε 7 γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, και Φινλανδικά).

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέρον και φαινεται να υπάρχει και τρομερή οργάνωση για να υπάρχει διερμηνεία σε τόσες γλώσσες! Ωστόσο επιεδή απαιτείται επαγγελματισμός και λόγω επαγγελματικής εμπειρίας, σε συνέδρια που έχουμε διοργανώσει με την εταιρεία μου και πρέπει να υπάρχει διερμηνεία, απευθύνομαι σε μία εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες που αφορούν τη διερμηνεία συνεδρίων https://www.interpreters.gr/diermineia-sinedrion/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...