Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΑΣ: Συμμετοχή στη κινητοποίηση ΔΕΘ..!

Πάτρα, 31/08/ 2015

                   ΠΡΟΣ
                    Όλους τους
                        συναδέλφους
                         =============
AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΘΕΜΑ: Συμμετοχή μας στην κινητοποίηση –συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ στις 05/09

Συνάδελφοι
                Η Διοίκηση του Σωματείου στα πλαίσια των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν στα Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, της ΟΕΒΕΣΝΑ και του Σωματείου μας, σ’ ότι αφορά τις κινητοποιήσεις στα πλαίσια της 80ης ΔΕΘ στη Θεσ/κη, στις 05 Σεπτεμβρίου, σας ενημερώνει:

1) θα συμμετέχουμε και εμείς όπως και άλλοι συνάδελφοι, σε πανελλαδικό επίπεδο  στην προγραμματισμένη κινητοποίηση, με μετάβαση στη Θεσ/κη το Σάββατο 05/09.

2)Η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν, με αναχώρηση το πρωί του Σαββάτου στις 10 από το Πανπελοποννησιακό Στάδιο και άφιξη το απόγευμα στη Θεσ/κη, με σημείο συγκέντρωσης την Πλ. Αριστοτέλους, όπου εκεί θα ενωθούμε με τους συναδέλφους απ’ όλη τη χώρα, και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε  πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο εγκαινίων της ΔΕΘ.

3) Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό, έτσι ώστε να έχουμε μαζική συμμετοχή.

Η αντίθεσή μας και αγανάκτησή μας, ας μετατραπεί σε δυναμική αντίδραση και μαζική διαμαρτυρία, με στόχο την ανατροπή των δεδομένων αυτών που μας έχουν επιβληθεί βάναυσα. Η απάθεια,  η μεμψιμοιρία και η μη συμμετοχή, μας οδήγησαν στα σημερινά αποτελέσματα.
Στόχος μας είναι, τόσο τώρα στην προεκλογική περίοδο αλλά και κυρίως μετά τις εκλογές να αποτελέσουμε ένα δυναμικό και μόνιμο μοχλό αντίδρασης και διαμαρτυρίας,απέναντι στα νέα μεταλλαγμένα σκληρά, αντιλαϊκά και υφεσιακά μέτρα λιτότητας του3ου μνημονίου που πλήττουν ιδιαίτερα τον κλάδο μας, και ολόκληρο τον ελληνικό λαό,.
Συνεπείς στις θέσεις μας και στους αγώνες μας, ας καταδείξουμε μ’ αυτό τον τρόπο, την καταστροφική πορεία που ακολουθούν οι κυβερνήσεις  και εν γένει το πολιτικό σύστημα της χώρας μας, αλλά και το ευρωπαϊκό  κατεστημένο.

Καλείστε να δηλώσετε  έγκαιρα συμμετοχή στα μέλη της Διοίκησης του  Σωματείου, έτσι ώστε να οργανωθεί και προγραμματιστεί ορθά η μίσθωση με πούλμαν και η μετάβαση μας στη Θεσ/κη.

Για το Δ. Σ.
               Ο                                                                   Ο
         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΚΕΝΤΖΟΣ  Παναγιώτης                ΣΙΔΕΡΗΣ  Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...