Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Οι επαγγελματίες οδηγοί συναντήθηκαν στο ΕΚΗ με το διοικητή της Τροχαίας..!

Με το διοικητή της Τροχαίας Μανώλη Χρυσό, συναντήθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς και τα προεδρεία των σωματείων επαγγελματιών οδηγών

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε μια σειρά ζητημάτων όπως η μαύρη εργασία, η ασφάλεια των εργαζομένων και η ασφάλεια του μεταφερόμενου κοινού.
ekh2
Τα σωματεία που συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν το Σωματείο Πτυχιούχων Χειριστών Ν. Ηρακλείου, το Σωματείο Εργαζομένων Αστικών Λεωφορείων Ηρακλείου Κρήτης, το Σωματείο Οδηγών Ταξί Ν. Ηρακλείου, το Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης « Ο ΕΡΜΗΣ », το Σωματείο Εργαζομένων Έτοιμου Σκυροδέματος Ν. Ηρακλείου, και το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών με Δίκυκλο Όχημα Ν. Ηρακλείου.
Το ΕΚΗ καθώς και τα σωματεία των επαγγελματιών οδηγών ζήτησαν από τον Διοικητή της Τροχαίας στοχευμένους και εντατικότερους ελέγχους, στα σχολικά Λεωφορεία, στα μηχανήματα για χωματουργικές και μεταφορικές εργασίες, στα μηχανάκια διανομής (delivery), στα τουριστικά λεωφορεία, τα ΚΤΕΛ, τα ταξί κ.τ.λ. με σκοπό την καταπολέμηση της μαύρης και ανειδίκευτης εργασίας (οδηγοί χωρίς το απαιτούμενο δίπλωμα και ανασφάλιστοι), τον έλεγχο για την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας στα σχολικά λεωφορεία, την υπεραπασχόληση (οδηγοί απασχολούνται 14 και 16 ώρες συνεχόμενα στο τιμόνι!) καθώς και ζητήματα που αφορούν την κυκλοφοριακή κατάσταση της πόλης του Ηρακλείου και της εν γένει περιοχής, στάσεις αστικών υπεραστικών ΚΤΕΛ, κ.τ.λ.
Το ΕΚΗ ευχαρίστησε το Διοικητή της Τροχαίας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα των σωματείων αλλά και για το ενδιαφέρον για την επίλυση όσο των δυνατών περισσότερων ζητημάτων που του τέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...