Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ: Διάρρηξη σε σταθμευμένο ταξί στην πόλη της Ξάνθης..!

Χθες βράδυ, άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες διέρρηξαν Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ) που βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Μεσολογγίου
στην Ξάνθη.

Σπάζοντας το τζαμάκι της πίσω πόρτας, και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

Ο δράστης ή οι δράστες του περιστατικού αναζητούνται από την αστυνομία.


Δεκάδες ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί στην πόλη της Ξάνθης περίπου πρίν από 1,5 χρόνο έως ότου οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη.

Οι δράστες χτυπούσαν τα Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ΤΑΞΙ) σε ανύποπτο χρόνο, έξω από σπίτια, σε πιλοτές πολυκατοικιών... και παρόλο που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έβρισκαν ούτε χρήματα ούτε αντικείμενα αξίας, το κακό στην όλη υπόθεση ήταν ότι πέρα από τις φθορές που προκαλούσαν στα αυτοκίνητα έκλεβαν και έγγραφα άχρηστα προς αυτούς όπως το δίπλωμα, την ασφάλεια του αυτοκινήτου και άλλα... που είναι σημαντικά για τον οδηγό και για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου και για την επανέκδοση τους, απαιτείται χρηματικό κόστος και ταλαιπωρία. Σε όλα αυτά προστίθεται η ζημιά από το σπάσιμο του παραθύρου που κοστίζει, συν των όποιων άλλων υλικών ζημιών εντός ή εκτός του οχήματος και η ακινητοποίηση του ταξί στο συνεργείο για την επιδιόρθωση του.

Σαφώς δικαιολογημένα, το χθεσινοβραδινό περιστατικό έχει ανησυχήσει τους οδηγούς ταξί της πόλης.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι ποτέ να μην αφήνουν χρήματα, έγγραφα και αντικείμενα αξίας μέσα στα αυτοκίνητα τους.


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...