Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Κάθειρξη 8 ετών στον τσιγγάνο που έκλεψε το ταξί από την Καλαμάτα..!

Δεν σταμάτησε ούτε όταν έσερνε τον ταξιτζή

Της Βίκυς Βετουλάκη 

Την ποινή των 8 ετών κάθειρξης για ληστεία και 9 μηνών φυλάκισης για την πρόκληση

σωματικής βλάβης επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον τσιγγάνο που το Νοέμβριο του 2012 επιβιβάσθηκε ως πελάτης σε ταξί από την Καλαμάτα και, αφού αρνήθηκε να πληρώσει, έκλεψε το όχημα, σέρνοντας και επιχειρώντας να χτυπήσει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσπαθούσε να τον αποτρέψει.
Όπως κατέθεσε το θύμα, ο τσιγγάνος πήγε στην πιάτσα που εργάζεται και ζήτησε να τον πάει στη Μεσσήνη. 


Τον ρώτησε αν έχει χρήματα και του απάντησε καταφατικά.
Κατά τον ταξιτζή, όταν έφτασαν στο δρόμο της Μεσσήνης, του είπε να στρίψει για τον καταυλισμό στην «Μπιρμπίτα». Όταν έφτασαν, ζήτησε να του δώσει το κινητό του. Ο ταξιτζής αντέδρασε και του έδωσε ένα χαστούκι. Τότε ο τσιγγάνος τον απείλησε ότι θα φωνάξει τους ομοφύλους του και ενώ είχαν βγει από το αυτοκίνητο και λογομαχούσαν, ο τσιγγάνος μπήκε στη θέση του οδηγού και έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο. 


Τότε ο ταξιτζής αρπάχτηκε από την πόρτα του οδηγού, αλλά ο τσιγγάνος δε σταμάτησε και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, για να τον αναγκάσει να την αφήσει. Μάλιστα, είπε ότι τον έσερνε για 200 μέτρα και στο τέλος έπεσε σε χαντάκι.


Ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγη ώρα μετά η ΟΠΚΕ εντόπισε το ταξί στη Δυτική Παραλία. Ο τσιγγάνος δε σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη, για να τον συλλάβουν λίγο αργότερα. - 

ΠΗΓΗ: http://www.tharrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...