Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου με τον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο..!

Ζητούν να βρεθεί λύση με το κυκλοφοριακό 
Συνάντηση με τη Διοίκηση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου είχε σήμερα ο

δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος κατά την οποία τέθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν τον κλάδο με κύριο αυτό της κυκλοφοριακής συμφόρησης της πόλης και των συχνών στάσεων των ανοιχτών λεωφορείων. 

Επίσης είπαν ότι θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος ώστε να διερευνηθεί κατά πόσο οι εταιρείες οι οποίες εκτελούν μεταφορικό έργο απασχολούν επαγγελματίες οδηγούς και τους ασφαλίζουν κατά τον προβλεπόμενο τρόπο, ώστε να μην καλλιεργείται αθέμιτος ανταγωνισμός.

“Υπάρχει έντονο πρόβλημα κυκλοφοριακής συμφόρησης στο κέντρο της πόλης και ειδικά στην περιοχή της Κολώνας με την στάθμευσης των τουριστικών, ανοιχτών λεωφορείων κλπ. Επίσης θα πρέπει να διερευνηθεί κατά πόσο ασφαλίζονται ως οδηγοί όσοι ασκούν μεταφορικό έργο ως μισθωτοί σε εταιρείες ώστε να μην καλλιεργείται αθέμιτος ανταγωνισμός. 


Πρέπει να οργανωθούν μικτά κλιμάκια για να προστατεύσουν το επάγγελμά μας από αυτή τη μάστιγα. Υπάρχουν οδηγοί οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι ως οδηγοί και κουβαλάνε κόσμο προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να ερευνηθεί”, είπε ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Μαστόρου Σάββας.

ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...