Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μπήκε στο ταξί…με 1,5 εκατομμύριο ευρώ..!

Ένας έλεγχος ρουτίνας στον αυτοκινητόδρομο A-3 στην Βαλένθια αποκάλυψε το περασμένο Σαββατοκύριακο έναν θησαυρό που πιθανώς να είναι προϊόν ξεπλύματος βρώμικου
χρήματος. 
Ένα περιπολικό της Τροχαίας έκανε σήμα σε ένα ταξί να σταματήσει, αλλά η περίεργη συμπεριφορά και οι νευρικές  κινήσεις του επιβάτη κίνησαν τις υποψίες των αστυνομικών. Έτσι του ζήτησαν να ανοίξει τον χαρτοφύλακα που είχε μαζί του και έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι ήταν γεμάτος με χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ και με δεσμίδες των 100 και 500 ευρώ. Συνολικά κουβαλούσε μαζί του 1.481.390 ευρώ!
Τα χρήματα κατασχέθηκαν και τοποθετήθηκαν σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ισπανίας αφού ο επιβάτης δεν μπόρεσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την προέλευση των χρημάτων που μετέφερε.
Ένας άλλος έλεγχος ρουτίνας αποκάλυψε στη Βαλένθια τον περασμένο Δεκέμβριο μια υπόθεση φοροδιαφυγής χρημάτων προς την Κίνα. Μια ομάδα της Εθνικής αστυνομίας κατάσχεσε 130.000 ευρώ από έναν κινέζο πολίτη που δεν κατάφερε και αυτός να αιτιολογήσει την προέλευση των χρημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...