Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σωματείο ΤΑΧΙ Θεσσαλονίκης - Δελτίο Τύπου 13-10-2014..!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Κοκκόρης Παναγιώτης

επισκέφτηκε το Σωματείο ΤΑΧΙ Θεσσαλονίκης ο «ΕΡΜΗΣ» μετά από πρόσκληση. Στα πλαίσια του διαλόγου ανταλλάχθηκαν απόψεις για το φλέγον ζήτημα που αφορά όλους τους αυτοαπασχολούμενους και είναι το ασφαλιστικό με τον ΟΑΕΕ. Ο Γενικός Γραμματέας στα πλαίσια του εφικτού υποσχέθηκε λύσεις όσον αφορά το θέμα των περισσοτέρων δόσεων για όσους οφείλουν, παράταση και μετά το 2014 στο δικαίωμα υπαγωγής σε χαμηλότερη κατηγορία ασφαλιστικών εισφορών και ρύθμιση με πάταξη γραφειοκρατίας για όσους οφειλέτες δικαιούνται περίθαλψη έως τον Φεβρουάριο 2015.

Το Σωματείο «ΕΡΜΗΣ» ασχέτως από ποιους εκπροσωπείται έχει με τον συντοπίτη Θεσσαλονικέα πολιτικό κ. Κοκκόρη Παναγιώτη διαχρονική σχέση τουλάχιστον 15 έτη. Έχει σταθεί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας δίπλα στον κλάδο των ΤΑΧΙ και έχει δώσει λύσεις κατά καιρούς και με άλλες ιδιότητες. Η σχέση αυτή πιθανώς ενοχλεί κάποιους οι οποίοι προσπαθούν να την καταστρέψουν. Και αυτοί προέρχονται μέσα από τον κλάδο των ΤΑΧΙ και είναι εκτός Θεσσαλονίκης και το προσπαθούν με επώνυμα δημοσιεύματα.

Δυστυχώς για αυτούς το Σωματείο ΤΑΧΙ Θεσσαλονίκης τιμά όλους όσους το έχουν βοηθήσει μη υπολογίζοντας πολιτικές χροιές σεβόμενο τους ευεργέτες του.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΚΛΗΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...