Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Tο κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μέσα από τα μάτια ενός οδηγού ταξί... !

Πόσο πολύ επηρεάζουν τα ταξί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και στις πιο πολυσύχναστες οδούς; Προσπαθώντας να δοθεί απάντηση στο ερώτημα
αυτό, το «Karfitsa.gr» επιβιβάστηκε στο ταξί του Ηλία Μαχαιρίδη, προέδρου του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί «Μακεδονία» και γύρισε τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους που αντιμετωπίζουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο του «Karfitsa.gr»:




Ο κ. Μαχαιρίδης τόνισε ότι οι συνάδελφοι δεν θέλουν να κάθονται στις πιάτσες και να εμποδίζουν την κυκλοφορία αλλά να εργάζονται και να κινούνται. «Βλέπετε ότι τα ταξί δεν δημιουργούν το πρόβλημα αλλά το βιώνουν» τόνισε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεδομένης της τιμής του πετρελαίου, δεν μπορούν να είναι συνέχεια στον δρόμο. Ο πρόεδρος του ραδιοταξί «Μακεδονία» είπε πως οι υποδομές στο κέντρο είναι ανύπαρκτες και πως πολλές πιάτσες θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερες αλλά οι υπεύθυνοι δεν παίρνουν σοβαρές αποφάσεις. Επέρριψε μεγάλο μέρος της ευθύνης στους συγκοινωνιολόγους για τους οποίους είπε πως «ίσως λειτουργούν πιο πολύ ως δημοτικοί σύμβουλοι παρά ως επιστήμονες» και πρόσθεσε οτι «αν νομίζουν ότι με αυτά που προτείνουν θα λύσουν το κυκλοφοριακό, τότε πρέπει να σκίσουν τα πτυχία τους», τονίζοντας πως οι περισσότεροι κάθονται στα γραφεία και κάνουν ασκήσεις επί χάρτου και δεν κυκλοφορούν με το αυτοκίνητο για να δουν που είναι τα προβλήματα.

ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...