Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Mercedes Citan: Νέοι κινητήρες και νέα 7θέσια έκδοση..!

Ένα χρόνο μετά την 1η παρουσίαση του νέου Citan, το van είναι πλέον διαθέσιμο με νέους κινητήρες και σε νέα εκδόση, ενώ θα διατίθεται στις αγορές της ΕΕ, στην Ελβετία, στη
Νορβηγία, την Τουρκία και στη Ρωσία.
Νέο Citan 111 CDI
Η νέα πετρελαιοκίνητη έκδοση είναι το Citan 111 CDI. Ο κινητήρας αποδίδει 110 ίππους (81 kW) με συνολικό κυβισμό 1,5 λίτρα. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 240 Nm, εξασφαλίζοντας μεγάλη ισχύ.

Το Citan 111 CDI επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 12,3 δευτερόλεπτα. Με τελική ταχύτητα 170 χλμ./ώρα είναι εξίσου κατάλληλο για μεγάλες αποστάσεις. Ταυτόχρονα, συγκαταλέγεται μεταξύ των οικονομικότερων και πλέον φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων στην κατηγορία: εξοπλισμένο με το προαιρετικό πακέτο BlueEfficiency και τη λειτουργία Eco start/stop, το Citan επιτυγχάνει την κατανάλωση των 4,4 λίτρων ανά 100 km σε μικτό κύκλο οδήγησης. Η τιμή καταλόγου του Citan 111 CDI van έκδοση long είναι 16.260 ευρώ (συν ΦΠΑ).

Νέο Citan 112
Το νέο βενζινοκίνητο Citan 112 είναι ιδιαίτερα ευκίνητο και άνετο για την εργασία. Με ισχύ 112 ίππους (84 kW), επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση ήδη από την έκδοση με το μικρότερο κυβισμό (1,2 λτ.) στη σειρά μοντέλου. Επιπλέον, είναι ένα από τα πλέον οικονομικά αποδοτικά van διανομών πόλης και με χαμηλές εκπομπές ρύπων. Η τεχνολογία BlueEfficiency και η λειτουργία Eco start/stop περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό του. Η κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο οδήγησης είναι μόλις 6,1 λίτρα/100 χλμ.
με τελική ταχύτητα 173 χλμ./ώρα και επιτάχυνση από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 11,7 δευτερόλεπτα. Η τιμή του van στην έκδοση long είναι 15.830 ευρώ (συν ΦΠΑ).

Τόσο το Citan 111 CDI όσο και το Citan 112 εξοπλίζονται εργοστασιακά με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Χάρη στη μεγάλη του κλιμάκωση, το κιβώτιο ταχυτήτων διασφαλίζει ταυτόχρονα πολύ δυναμικές εκκινήσεις και χαμηλές στροφές κινητήρα στις υψηλές ταχύτητες. Όλα αυτά μάλιστα σε συνδυασμό χαμηλή στάθμη θορύβου κατά την οδήγηση και ευνοϊκή κατανάλωση καυσίμου. 

Νέα επιβατική έκδοση Citan με έως 7 καθίσματα
Άλλη μία έκδοση του Citan έρχεται να προστεθεί στη γκάμα: η επιβατική έκδοση με έως και επτά καθίσματα. Βασίζεται στην έκδοση extra-long (μήκος: 4705 χλστ.) και προορίζεται για την επαγγελματική μεταφορά επιβατών, τη μεταφορά προσωπικού ή και φορτίου, καθώς και για μικτή ιδιωτική και επαγγελματική χρήση.

Η νέα τρίτη σειρά καθισμάτων του Citan περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία ρυθμίζονται, αναδιπλώνονται ή και αφαιρούνται ξεχωριστά όταν χρειάζεται.


ΠΗΓΗ:http://www.autotritipro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...