Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΤΡΑΙΝΟ - ΤΑΞΙ..!

Καλύτερη εξυπηρέτηση, με χαμηλότερο τελικό κόστος παρέχει στους επιβάτες του τρένου η υπηρεσία «τρένο-ταξί» που υλοποιείται με τη συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του
συνεταιρισμού ραδιοταξί "Taxiway". Το πετυχημένο πείραμα επεκτείνεται.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακίνησης για τους ταξιδιώτες από την αρχή του ταξιδιού ως τον τελικό προορισμό τους, επιχειρούν να προσφέρουν συνεταιρισμοί ταξί συμπράττοντας με άλλους συγκοινωνιακούς φορείς και ιδίως με το τρένο.

Η υπηρεσία συνδυασμένης μεταφοράς έχει ήδη δοκιμαστεί με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, όπου ταξί και τρένο συνεργάζονται για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες. Η υποδοχή από το επιβατικό κοινό της νέας υπηρεσίας ήταν θετική και αυτό ώθησε τον συνεταιρισμό ραδιοταξί "Taxiway" να προχωρήσει στην επέκταση της. Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες ημέρες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στην επέκταση της υπηρεσίας «τρένο-ταξί», πέραν της Θεσσαλονίκης, σε ΚατερίνηΒόλοΛάρισα,Ξάνθη και Έδεσσα.

Παράλληλα ο συνεταιρισμός των ραδιοταξί "Taxiway" της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε επαφές με τα ΚΤΕΛ-Σταθμός «Μακεδονία», για την παροχή συνδυασμένων υπηρεσιών και στο επιβατικό κοινό των υπεραστικών λεωφορείων, ενώ εξετάζονται και οι δυνατότητες συνεργασίας με αεροπορικές εταιρείες.

Στόχος του συνεταιρισμού ταξί είναι η υπηρεσία να επεκταθεί και στα υπόλοιπα μέσα αφού προηγηθούν οι σχετικές συμφωνίες.

Πραγματοποιώντας μία κράτηση, με ένα εισιτήριο, οι ταξιδιώτες έχουν χρεώσεις που σε ό,τι αφορά το ταξί είναι φθηνότερες, ανάλογα με την περιοχή. Προς το παρόν, ο πελάτης που θέλει να ταξιδέψει με το τρένο, είτε κάνει ηλεκτρονικά την κράτηση, είτε από το γκισέ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα εξασφαλίζει συνδυασμένη μεταφορά προς και από τον σταθμό του τρένου, προμηθευόμενος το κουπόνι.


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...