Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΡΟΔΟΣ: 21χρονος διέρρηξε τρία ταξί..!

«Γρήγορος» αποδείχτηκε 21χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος αφού έκλεψε ένα ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κατάφερε μέσα σε πέντε ώρες να διαρρήξει τρία ταξί, να αφαιρέσει
χρήματα, φορητούς υπολογιστές και διάφορα άλλα αντικείμενα από αυτά, τα οποία πούλησε σε 24χρονο! 

Και οι δύο νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διάθεση- αποδοχή προϊόντων εγκλήματος με την οποία παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη. Ειδικότερα, προχθές στις 8 το πρωί στην πόλη της Ρόδου περιπολούντες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εντόπισαν τον 21χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρέσει στις 3 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από σημείο στην πόλη της Ρόδου. 

Ο νεαρός συνελήφθη και στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πρόεκυψε ότι, ο 21χρονος το παραπάνω χρονικό διάστημα διέπραξε τρεις διαρρήξεις οχημάτων ταξί από τα οποία αφαίρεσε προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και δυο φορητούς υπολογιστές (tablet) από τους οποίους έναν πούλησε στον 24χρονο κατηγορούμενο. Το κλεμμένο όχημα καθώς και τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. 

Χθες η αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος για τον 21χρονο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία. 


1 σχόλιο:

  1. *Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

    Obat Maag
    Obat Bisul Oles
    Obat Keputihan Gatal

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε την άποψή σου...