Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΙΠΟΛΗ:Παράνομες κατασκευές καταστημάτων και πιάτσες ταξί στη Δημοτική Κοινότητα..!

Την Τρίτη στις 3.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), θα γίνει η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής
Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης…
1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «κουρείο» ιδιοκτησίας Ντάνου Παναγιώτη του Ιωάννη, που βρίσκεται επί της οδού Κύπρου 5 στην Τρίπολη.
2. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Πρασόπουλου Πέτρου του Παναγιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Τερτσέτη 10 στην Τρίπολη.
3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ», με την επωνυμία «Πετρόπουλος Ν. – Μάγκλαρης Π. Ο.Ε. – Barrak», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθν. Αντίστασης και Μαλλιαροπούλου στην Τρίπολη.
4. Έκδοση απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για α)τον ορισμό νέων θέσεων (πιάτσας) ΤΑΞΙ στην οδό Λαγοπάτη σε χώρο εμπρός στο νέο Δημαρχείο, β)τη μεταφορά σε άλλη θέση στην οδό Λαγοπάτη του χώρου στάθμευσης μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων και γ)την ως τροποποίηση της με αριθμό 928/2012 Απόφασης Δ.Σ. Τρίπολης, κατάργηση απαγόρευσης της στάσης και στάθμευσης σε τμήμα της οδού Σ. ΚΑρύδη της Δ.Κ. Τρίπολης και η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης σε άλλο τμήμα της ίδιας οδού.
5. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Παπανικολή (περιοχή Σεχίου), στη Δ.Κ. Τρίπολης.
6. Καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (παράνομες κατασκευές) – προστασία πλατείας Πετρινού και των δέντρων της – τρόπος αντίδρασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...