Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ αντιΔράστε στην άδικη καταδίωξη Οι εισφορές σας δεν είναι δικές τους..!

Νέο νομοσχέδιο για την καταδίωξη των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ
Η νομιμοποίηση των μελλοντικών απαράδεκτων εγκυκλίων «τύπου Θεοχάρη»

για τους εξοντωτικούς μηχανισμούς είσπραξης και κατάσχεσης για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ και τα άλλα ταμεία των αυτασφαλισμένων, ψηφίζεται τις επόμενες ημέρες από την πλειοψηφία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με το σχέδιο νόμου « Αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης τωνασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας».


Με τη ψήφιση και τη δημοσίευση του στο ΦΕΚ, θα μπορεί το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οργανισμών να προχωρεί στις πρακτικές εξόντωσης των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ με αυτόματες ηλεκτρονικές κατασχέσεις καταθέσεων και όλα όσα ακούμε τις τελευταίες ημέρες να περιγράφουν τα ΜΜΕ. Το ερώτημα είναι ποιος θα πρωτο-προλάβει να κατασχέσει, να ασκήσει ποινικές διώξεις, να οδηγήσει σε οικονομικό θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες: Η εφορία, ο ΟΑΕΕ, οι τράπεζες; Δυστυχώς το ενδιαφέρον της κυβέρνησης βρίσκεται στην καταστολή, στην εξόντωση. Ταυτόχρονα όμως με την εξόντωση κάνει και νέους διορισμούς (10 χιλ. το 2014) και δίνει ακόμα πρόωρες συντάξεις από τα 50.


Κανείς δεν νοιάζεται για το πώς, όλο αυτό το παραγωγικό δυναμικό της χώρας θα γίνει ξανά οικονομικά ενεργό, για να παράγει εισόδημα και πλούτο για τη χώρα. Γιατί μόνο έτσι θα υπάρχουν έσοδα για το κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία, για όλους.
Λύση στο πρόβλημα είναι να γυρίσουμε σελίδα: Να πάμε όπως προτείνει η ΔΡΑΣΗ σε ΟΑΕΕ ανταποδοτικό. Εισφορές ανάλογες με τη δυνατότητα των ασφαλισμένων. Δημιουργία ατομικών ανταποδοτικών λογαριασμών για κάθε ασφαλισμένο του ΟΑΕΕ, με βάση τους οποίους θα υπολογίζεται η σύνταξή τους. Διαχωρισμός της περίθαλψης από την σύνταξη. Τέλος στις ποινικές διώξεις και τις κατασχέσεις. Δίκαιη μοιρασιά της τριμερούς χρηματοδότησης.


ΠΗΓΗ:ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...