Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέα Mercedes C-Class...Το μέλλον της ανήκει, και με νέους diesel 1,6 λίτρων σε συνεργασία με τη Renault..!

Αποκτώντας περισσότερο αισθητικό δυναμισμό από ποτέ και παράλληλα, αυξάνοντας τις επιλογές των μοτέρ της στα 1,6 λίτρα, η επόμενη Mercedes C-Class δείχνει εκ
πρώτης όψεως, άκρως εντυπωσιακή!
Με μια ματιά 
Με design-πρόκληση
Πιο ελαφριά και ελαφρώς πιο compact
Και με νέους diesel 1,6 λίτρων σε συνεργασία με τη Renault
Στην Ευρώπη το 2014 

Η νέα C-Class (κωδικός W205) ετοιμάζεται πυρετωδώς από τη Mercedes, ώστε σε δύο χρόνια από σήμερα να τη δούμε στους δρόμους των Ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων. Και γράφουμε «πυρετωδώς», αφού στόχος των ανθρώπων της Mercedes είναι να εκμοντερνίσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά το μεσαίο τους δημιούργημα και να του προσδώσουν έναν πολύ πιο δυναμικό χαρακτήρα. Κάπως έτσι λοιπόν, αναμένουμε ένα νέο προκλητικό design, μικρότερες και πιο συμπαγείς διαστάσεις, αλλά και την απαραίτητη εκείνη ελάφρυνση, που θα βοηθήσει τη νέα C-Class να συνδυάσει ακόμη πιο επιτυχημένα, τις πολύ καλές επιδόσεις με τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

Η πιο δυναμική C-Class! 
Η εξωτερική σχεδίαση λοιπόν, θα είναι το πρώτο χαρακτηριστικό της νέας γενιάς της Mercedes C-Class, που θα εκπέμπει τον νέο και πιο δυναμικό από ποτέ χαρακτήρα της. Όπως λοιπόν μας αποκαλύπτουν οι κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που έχουμε στα χέρια μας, η νέα μεσαία Γερμανίδα θα αποκτήσει περισσότερες νευρώσεις και ακμές από ποτέ, ενώ τα πολύ κομψά φωτιστικά μπροστά και πίσω, θα φροντίσουν ώστε να μη χαθεί μέρος από το εκλεπτυσμένο στιλ της. Φυσικά, όπως θα συμβαίνει σε κάθε νέα Mercedes, στο ρύγχος, προεξάρχον είναι το αστέρι της μάρκας, με άφθονο χρώμιο στη γρίλια. Ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει να τονιστεί, έχει να κάνει με τις διαστάσεις της νέας C-Class, οι οποίες αναμένεται να είναι ελαφρώς μικρότερες της τωρινής, στο πλαίσιο της γενικότερης ελάφρυνσης και αεροδυναμικής βελτίωσης του αυτοκινήτου. 

Πιο ελαφριά και με νέα μοτέρ 
Είναι λοιπόν σίγουρο ότι, στη νέα C-Class, η Mercedes θα κάνει περισσότερη χρήση ελαφριών υλικών (π.χ. αλουμίνιο στο χώρο του κινητήρα και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου), ώστε να μειώσει το συνολικό βάρος σχεδόν κατά 20% σε σχέση με το σημερινό μοντέλο. Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, αποσκοπεί και η συνεργασία με τη Renault-Nissan για την παροχή του ιδιαίτερα αξιόλογου 1.600άρη diesel κινητήρα (130 PS) σε μελλοντικά μοντέλα της Mercedes, μεταξύ των οποίων και στην επόμενη C-Class. Από την πλευρά των βενζινοκινητήρων βέβαια, θα δούμε τους 1,6 turbo άμεσου ψεκασμού που μας γνώρισε η νέα B-Class, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου θα υπάρξει και υβριδική C-Class, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζει τη μπαταρία της και από εξωτερική πηγή ρεύματος (Plug-in).

ΠΗΓΗ:http://www.autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...