Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ανακοίνωση για τις εκλογές στους αυτοκινητιστές ταξί του ΣΑΤΑ..!

Ανακοίνωση, με αφορμή τα αποτελέσματα στις εκλογές στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί και τη σημαντική άνοδο σε ψήφους που έφτασε το 50% και την ανέδειξε δεύτερη δύναμη, εξέδωσε η Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία (ΕΠΣ).
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Χαιρετίζουμε τους συνάδελφους ταξιτζήδες που με πείσμα και αισιοδοξία έφτασαν στην κάλπη μαζικά και ενίσχυσαν τις αντιμονοπωλιακές δυνάμεις στον κλάδο.
Οι εκλογές στο ΣΑΤΑ, 2-3-4 Ιούνη ανέδειξαν την ΕΠΣ σε δεύτερη δύναμη στο σωματείο, με σοβαρή αύξηση σε ψήφους (+50%).
Τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν ότι, παρά τα αλλεπάλληλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες συνάδελφοι, αλλά και την τρομοκρατία που εξαπολύθηκε, με αφορμή τις κινητοποιήσεις της διετίας, αυξάνονται οι δυνάμεις που παλεύουν για την υπεράσπιση του μεροκάματου, ενάντια στην πολιτική κυβερνήσεων και ΕΕ.
Θετικό είναι επίσης το γεγονός ότι η κυβερνητική παράταξη της ΔΑΚ-ΜΜΕ, παρόλη τη στήριξη του κυβερνητικού μηχανισμού, των μαντράδων, αλλά και διαφόρων μονοπωλιακών επιχειρήσεων, έχασε την αυτοδυναμία της. Σοβαρή μείωση είχε επίσης το ψηφοδέλτιο «ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ» του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι ανίκητοι και μπορούμε, το επόμενο διάστημα, να ανατρέψουμε ακόμη περισσότερο τον αρνητικό σε βάρος μας συσχετισμό.
Με νέες περισσότερες δυνάμεις στηρίζουμε τις επιτροπές αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ. Απλώνουμε την παρέμβασή μας σε κάθε πιάτσα, σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Για να μπει εμπόδιο στα σχέδια μονοπωλίων - κυβέρνησης για τη μονοπώληση του κλάδου. Για να μην περάσουν τα σχέδιά τους για τη λεγόμενη απελευθέρωση. Για να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας και όλα όσα μας στερούν.
Ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού. Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Κινητοποίηση της ΠΑΣΕΒΕ την Τετάρτη 12 Ιούνη στις 7 μ.μ. Πλ. Κάνιγγος. Προσυγκέντρωση στο ΣΑΤΑ, 6.30 το απόγευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...