Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑ - ΤΑΞΙ Επιτακτική ανάγκη η ισχυροποίηση της ΕΠΣ..!

Ανακοίνωση της Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας για τις εκλογές στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Αθήνας, που ξεκινούν αύριο
Με τις εκλογές στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθήνας
που ξεκινούν αύριο, οι αυτοαπασχολούμενοι ταξιτζήδες της πρωτεύουσας έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν προς όφελός τους τους συσχετισμούς στο σωματείο, ενισχύοντας μαζικά τις αγωνιστικές - αντιμονοπωλιακές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Προοδευτικής Συνεργασίας», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μαυρίκη.
Οι εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο ΣΑΤΑ και την εκλογή αντιπροσώπων για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών, διεξάγονται από αύριο μέχρι και την Τρίτη στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ (πλ. Καραϊσκάκη) από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και οι ταξιτζήδες ψηφίζουν με την ταυτότητά τους ή την άδεια αυτοκινητιστή ή το βιβλίο μεταβολών, με μειωμένη συνδρομή στα 20 ευρώ.
Η ΕΠΣ καλεί τους βιοπαλαιστές ταξιτζήδες με την ψήφο τους να βάλουν φραγμό στα σχέδια που επεξεργάζεται η συγκυβέρνηση ενάντια στον κλάδο τους, που είναι μέρος της συνολικής επίθεσης που διεξάγεται κατά των αυτοαπασχολούμενων και των λαϊκών στρωμάτων: «Η τρικομματική κυβέρνηση σχεδιάζει και υλοποιεί νέα μέτρα επιδείνωσης της ζωής μας. Τα μέτρα αυτά οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στην ανέχεια, στη μιζέρια και την ανεργία. Την ώρα που οι φόροι και τα χαράτσια, σε συνδυασμό με την αναδουλειά, μας πνίγουν, σχεδιάζουν αύξηση της προκαταβολής φόρου στο 90%. Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να πληρώσουμε τον ΟΑΕΕ και είμαστε χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη, η κυβέρνηση προχωράει σε κατασχέσεις και ετοιμάζει στρατόπεδα - φυλακές για χιλιάδες οφειλέτες».
Η ΕΠΣ συνεχίζει λέγοντας ότι προωθείται «η πλήρης "απελευθέρωση" όλων των επαγγελμάτων, την "πιστοποίηση" στα ΤΑΞΙ, στον έλεγχο όλων των ταξιτζήδων. Συζητάνε τη μετατροπή των Ράδιο ΤΑΞΙ σε ανώνυμες εταιρείες, απαιτούν να υπάρχει το βιβλίο του ΟΑΕΕ για να μας στριμώξουν. Συνεχίζουν τις διώξεις ενάντια σε όσους αντιδρούν και ταυτόχρονα κυνηγάνε με φανατισμό τους ταξιτζήδες στις πιάτσες και στο δρόμο. Είναι αδίστακτοι, απελευθερώσανε το έργο του ΤΑΞΙ για να ωφεληθούν οι τουριστικές εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα μας ετοιμάζουν το δρόμο της ανεργίας στο όνομα "της αναβάθμισης των υπηρεσιών και της ορθής λειτουργίας". Δεν πάει άλλο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για μοιρολατρία. Καμιά επανάπαυση, καμιά αναμονή. Αγωνιστικά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα».

ΠΗΓΗ:http://www2.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...