Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

MERCEDES-BENZ A200 BLUEEFFICIENCY Πολυτέλεια με κατανάλωση 5,5 λίτρα και Τέλη μόλις 142 ευρώ..!

Με εντελώς νέα προσέγγιση προς τη μικρομεσαία κατηγορία, η καινούρια A-Class απέκτησε νέο δυναμικό στιλ, υψηλή τεχνολογία αλλά και ευρεία γκάμα κινητήρων. Αλλωστε, η
νέα γενιά A-Class θα λέγαμε πως στο μόνο σημείο που θυμίζει την προκάτοχό της είναι το όνομα και τίποτα άλλο.

Η έκδοση A-Class 200 BlueEFFICIENCY της δοκιμής μας έρχεται να ρίξει το γάντι στους ανταγωνιστές, καθώς διαθέτει την πολυτέλεια που προσδίδουν τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, τεχνολογία αιχμής σε όλο το αυτοκίνητο, κορυφαίες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση, ετήσια Τέλη Κυκλοφορίας μόλις 141,9 ευρώ και ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο. Βέβαια, στα παραπάνω προσθέστε και την τιμή διάθεσης της κορυφαίας έκδοσης, που κυμαίνεται στα 26.950 ευρώ, αλλά και την υψηλή μεταπωλητική αξία που χρυσώνουν το χάπι...
Σπορ εμφάνιση
Στην A-Class το νέο δυναμικό στιλ γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά. Η συνεχής εναλλαγή ανάμεσα σε κυρτές και κοίλες επιφάνειες συμβάλει στη μοναδική του εμφάνιση.

Το μακρύ σπορ εμπρόσθιο μέρος με τις διπλές γρίλιες στα πλαϊνά του σήματος, αλλά και οι πρόσθετες εισαγωγές αέρα στις πλευρές δίνουν τον κατάλληλο σπορ χαρακτήρα που πρέπει να έχει το γερμανικό μοντέλο.
Πολυτέλεια και άνεση
Το εσωτερικό της A-Class αποτελεί ένα μεγάλο βήμα αναβάθμισης σε ό,τι αφορά την ποιότητα και τον σχεδιασμό. Ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει δύο μεγάλα στρογγυλά όργανα, καθένα από τα οποία διαθέτει ένα μικρό όργανο στο εσωτερικό του.
Η Α-Class, παράλληλα, είναι ένα πενταθέσιο μοντέλο. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις επιβάτες, παρόλο που με τον sport σχεδιασμό τους μοιάζουν να είναι δύο μεμονωμένα καθίσματα, ενώ τα εμπρόσθια διακρίνονται για τη σχεδίαση αλλά και την άνεση που προσδίδουν.
156 ίπποι!
Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου της δοκιμής μας είχε τοποθετηθεί το νέο τετρακύλινδρο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 1,6 λίτρου, που αποδίδει 156 ίππους στις 5.300 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 25,5 χλγρ. στις 1.200 σ.α.λ. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω ενός μηχανικού 6τάχυτου κιβωτίου, το οποίο διακρίνεται για την κλιμάκωσή του, αλλά όχι και για την αίσθησή του.
Στον δρόμο
Στο εθνικό οδικό δίκτυο η Mercedes A200 BlueEFFICIENCY απέδειξε πως βρίσκεται στον δρόμο που έχουν χαράξει τα υπόλοιπα και μεγαλύτερα μοντέλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το αυτοκίνητο με αεροδυναμικό συντελεστή 0,27 παραμένει πολυτελές, στιβαρό και απόλυτα σταθερό, ακόμη και όταν ο δείκτης του ταχύμετρου έχει ξεπεράσει τα 200 χλμ./ώρα. Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με συνεχείς στροφές, τόσο η ανάρτηση με το πλαίσιο όσο και το σύστημα διεύθυνσης απέδειξαν πως η A-Class 200 μπορεί να κινηθεί πολύ γρήγορα... Μέσα στην πόλη οι επιβάτες της νέας A-Class θα εκτιμήσουν την απορροφητικότητα της ανάρτησης, αλλά και της ηχομόνωσης, που δεν επιτρέπουν τη μετάδοση ήχων στην καμπίνα.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...