Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ:Ο νέος φιλόδοξος «παίκτης» στην κατηγορία των ντιζελοκίνητων αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών είναι το Honda Civic..!

Φέρνει ανατροπή στα ντίζελ,Ο νέος φιλόδοξος «παίκτης» στην κατηγορία των ντιζελοκίνητων αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών είναι το Honda Civic, που πλέον διατίθεται και με τον
καινούργιο πετρελαιοκινητήρα 1.600 κ.εκ., τον ελαφρύτερο της κατηγορίας του.


Το διακεκριμένο ιαπωνικό μοντέλο επωφελείται από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της νέας μονάδας ντίζελ και προβάλλει ως σημαντικός ανταγωνιστής ακόμη και των πιο δημοφιλών προτάσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην Ελλάδα, ο Ανδρέας Θανόπουλος, εμπορικός διευθυντής των μαρκών Honda και Mitsubishi, ανέλυσε τα στοιχεία του ιαπωνικού μοντέλου και έκανε σύγκριση με τον άμεσο ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με τα επίσημα τεχνικά στοιχεία, το Honda Civic 1.6 D υπερέχει των ντίζελ εκδόσεων ίδιου κυβισμού των γερμανικών μοντέλων VW Golf, Audi A3 και Ford Focus στους τομείς της απόδοσης ισχύος, ροπής, κατανάλωσης καύσιμου και εκπομπών CO2. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική πρόταση με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό προσφέρει 120 ίππους, περισσότερα από 30 χλγμ. ροπής, απαιτεί 3,6 λίτρα/100χλμ. και εκπέμπει 94 γρ./χλμ.(μηδενικά τέλη κυκλοφορίας).

Το καινούργιο μοτέρ, που συνδυάζεται με αναβαθμισμένο εξάρι κιβώτιο, χάρη στην ειδική κατασκευή του και την αποδοτική ηχομόνωση, διακρίνεται και στους τομείς του θορύβου και των κραδασμών.

Να τονίσω μερικά ακόμη στοιχεία που συμβάλλουν στην άνεση και στην ευκολότερη διαχείριση του εσωτερικού χώρου. Είναι το πιο ευρύχωρο της κατηγορίας, ενώ, χάρη στον μηχανισμό Magic seats,τα πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται με μια κίνηση. Χωρητικότητα πορτμπαγκάζ από 407-1.308 λίτρα.

Εύσημα στην ομάδα του Ανδρέα Θανόπουλου για την εμπορική πολιτική που επέλεξαν. Αν και είναι γνωστό ότι η Honda δεν ακολουθεί το ρεύμα των εκπτώσεων και των προσφορών γιατί δημιουργεί προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία είναι ευπώλητα σε όλο τον κόσμο, στην περίπτωση του Honda Civic 1.6 D η ελληνική ομάδα έπεισε τα ανώτατα στελέχη της μάρκας να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Ανακοινώθηκαν πολύ καλές τιμές για ένα τόσο αξιόλογο αυτοκίνητο, προσαρμοσμένες στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η Cοmfort με σχεδόν πλήρη εξοπλισμό κοστίζει 20.970 ευρώ με απόσυρση και η Sport 22.570 ευρώ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...