Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ρόδος: Δημιουργία νέου δικτύου ραδιοταξί..!

Νέα εταιρία ραδιοταξί αναμένεται να λειτουργήσει στο νησί της Ρόδου μέσα στις επόμενες μέρες, με την επωνυμία «Διαγόρας». Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο
συγκροτήθηκε σε σώμα πριν από μερικές μέρες και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μιχάλης Ευστρατίου
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Καρελλάκης
Γενικός Γραμματέας: Εμμανουήλ Κιαουρτζής
Ταμίας: Θωμάς Δοντάς
Μέλος: Ασημένη Βεργή

Σημειώνεται ότι το νέο σύστημα, θα λειτουργεί με τηλεματική, δεν θα υπάρχει καθυστέρησης στην κλήση και θα εξυπηρετεί όλους όσους καλούν το σύστημα, τουριστικά πρακτορεία, ξενοδοχεία κυρίως όμως τους καθημερινούς επιβάτες που θέλουν να διακινηθούν.

Οι εφαρμογές του νέου συστήματος, θα είναι υπερσύγχρονες και θα «κουμπώσει» στο σύστημα μελλοντικά, iphone, ipad & adroid διαδικασία, η οποία θα επιτρέπει την άμεση κλήση ταξί σε πραγματικό χρόνο μέσα από το διαδίκτυο!

Μελλοντικά επίσης με την κράτηση που θα γίνεται ηλεκτρονικά ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, ο πελάτης θα γνωρίζει εκ των προτέρων που θα βρίσκεται το ταξί που έκλεισε και πόσο θα του κοστίσει η διαδρομή που θα πραγματοποιήσει.

Το τηλέφωνο που θα μπορούν να καλούν οι πελάτες του νέου ράδιο ταξί της Ρόδου, σε λίγες εβδομάδες θα είναι το 2241066555 ενώ στο σύστημα επίσης θα ενταχθούν και κινητά τηλέφωνα όλων των εταιριών (COSMOTE, VONAFONE, WIND κλπ) έτσι ώστε αυτοί που θα καλούν από το κινητό τους τηλέφωνο να επιλέγουν το οικείο τους δίκτυο και να μην χρεώνονται υπέρμετρα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...