Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΘΕΜΑ: Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Κ Ε Σ Κ Ι Ν Η Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ
Σ» Αράτου 21, β' όροφος, γραφείο 6 , ΠΑΤΡΑ
τηλ. (2610) 223.311,   ΦΑΞ  (2610) 275.778,   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362
e-mail: somatio.taxi.patras@gmail.com
Αρ. Πρωτ.:133 /2018 Πάτρα 13/06/2018
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Α Π Ε Ρ Γ Ι Α Κ Ε Σ   Κ Ι Ν Η Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ι Σ
Ενόψει της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου για την Τέταρτη Αξιολόγηση, οι Θεσμοί και το ΔΝΤ πραξικοπηματικά και εκβιαστικά απέναντι στην κυβέρνηση θέλουν να επιβάλλουν με τροπολογία τις παράνομες εταιρείες που λυμαίνονται το έργο του κλάδου των ταξί.

Ύστερα από διαβουλεύσεις και μεγάλο αγώνα καταφέραμε με τον πρόσφατο Νόμο 4530/30-03-2018 να διασφαλίσουμε το έργο του κλάδου απέναντι στις πολυεθνικές εταιρείες. Πάλι όμως οι εξελίξεις μας φέρνουν προ εκπλήξεως αφού τέθηκε  ζήτημα ακόμα και μη συμφωνίας σε περίπτωση άρνησης, κάτι που φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση την κυβέρνηση.

Για ακόμα μία φορά είναι προφανής η έλλειψη σεβασμού στους νόμους του Ελληνικού Κράτους, αλλά και στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που βάζουν κανόνες και προϋποθέσεις στη μεταφορά προσώπων όπως την έκδοση άδειας λειτουργίας στους ενδιαφερομένους, να ορίζεται ως έδρα η χώρα που δραστηριοποιούνται και να αποδίδουν τους αντίστοιχους φόρους στη χώρα αυτή, τα οποία καταστρατηγούνται εις βάρος του κλάδου, της ίδιας της κοινωνίας και της χώρας γενικότερα.

Η υπευθυνότητα και η ευαισθησία είναι χαρακτηριστικό του κλάδου και έχοντας συναίσθηση του κοινωνικού του ρόλου, οι μεταφορές ανθρώπων με προβλήματα υγείας καθώς και των εξεταζομένων σε πανελλήνιο επίπεδο μαθητών, όπως και άλλες ιδιαίτερες περιπτώσεις έχουν διασφαλιστεί και γίνονται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε χρόνο στην αρχή της σχολικής χρονιάς, που η ΠΔΕ ήταν ανέτοιμη για την ανάθεση των μαθητικών δρομολογίων λόγω γραφειοκρατίας και αντικειμενικών προβλημάτων, με απόφαση του Σωματείου προσφέραμε δωρεάν έργο για να μην μείνει κανένα παιδί εκτός σχολείου για όσο καιρό χρειαζόταν, που υπερβαίνει το δεκαήμερο, επιλέγοντας έτσι να σταθούμε στο πλάι των γονιών και των μαθητών και όχι απέναντι.

Σε κάθε περίπτωση οι γονείς των παιδιών έχουν ενημερωθεί και βρισκόμαστε σε επαφή για τη διευθέτηση τυχόν προβλημάτων.
Θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε για τα δίκαια αιτήματά μας.

Ζητάμε συγγνώμη και κατανόηση από το επιβατικό κοινό αλλά δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                        Ο                                                Ο
                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
       Σκέντζος Παναγιώτης              Σίδερης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...