Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ηράκλειο: Ταξιτζής μήνυσε αστυνομικό για άγριο ξυλοδαρμό..!

Μήνυση για ξυλοδαρμό υπέβαλε οδηγός ταξί σε βάρος αστυνομικού σε τουριστική περιοχή του νομού Ηρακλ
είου.
Το περιστατικό σημειώθηκε ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, έξω από μπαρ, το οποίο φέρεται να ανήκει σε συγγενή του αστυνομικού που κατηγορείται.
Ο συγκεκριμένος ένστολος, ο οποίος υπηρέτησε για χρόνια στο πολιτικό γραφείο βουλευτή του Ηρακλείου, αναζητήθηκε από συναδέλφους του στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Οι πληροφορίες γι’ αυτό το περιστατικό δίνονται με το σταγονόμετρο από την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τον καταγγέλλοντα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του ταξί φέρεται να πήγε έξω από το συγκεκριμένο μπαρ για να πάρει κούρσα.
Εκεί, γι’ άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό και, όπως καταγγέλθηκε, ο τελευταίος τον γρονθοκόπησε, αρκετές φορές. Ο ταξιτζής πήγε στο νοσοκομείο (ΠΑΓΝΗ) όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
Η μήνυση διαβιβάστηκε στο τμήμα της ενδοχώρας όπου υπηρετεί ο αστυνομικός για τη συνέχιση της προανάκρισης και για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη, κάτι, που όπως προαναφέρθηκε, δεν έγινε, γιατί δεν εντοπίστηκε παρά τις αναζητήσεις.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο αστυνομικός που κατηγορείται βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του και συνάδελφοί του θέτουν το ερώτημα εάν ο ίδιος βρισκόταν στο χώρο ως πελάτης, ως περαστικός, ή εργαζόμενος;
Από το περιβάλλον του θύματος το περιστατικό περιγράφεται ως εξής: «Το θύμα αναζητώντας κάποιους «μόνιμους» πελάτες που έχει από την Ελβετία και τους είχε χάσει, τους εντόπισε στο συγκεκριμένο μπαρ και πήγε για να τους μιλήσει».
Σκοπός του ταξιτζή, σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του «ήταν να τους ρωτήσει τι ώρα να περάσει για να τους πάει στη βίλα όπου έχουν ενοικιάσει για τις διακοπές τους και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το μπαρ… Ο αστυνομικός προφανώς παρεξήγησε τις προθέσεις του ταξιτζή.
Βλέποντάς τον στο μπαρ να μιλάει με τους πελάτες πήγε με άγριες διαθέσεις και τον ρώτησε «τι κάνεις εδώ»; Όταν εκείνος του απάντησε ότι μιλάει με τα παιδιά, εκείνος τον γρονθοκόπησε πολλές φορές στο πρόσωπο. Έβαλε μπροστά στο πρόσωπο τα χέρια του γιατί φοβήθηκε, ενώ να σημειωθεί ότι έχει κι απινιδωτή και κινδύνευσε.
Στην ουσία δεν υπήρχε κακή πρόθεση από τον οδηγό του ταξί, αφού σκοπός του ήταν να βρεθεί μετά από ώρες με τους Ελβετούς πελάτες του για να τους μεταφέρει πίσω.
Ενδεχομένως ο κύριος αυτός να νόμιζε ότι θα τους διώξει τους πελάτες και θα πάνε σε άλλο μπαρ, όμως δεν ήταν αυτή η πρόθεσή του. Το θύμα αμέσως μετά έφυγε, πήγε στο ΠΑΓΝΗ που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπέβαλε τη μήνυση στο αστυνομικό μέγαρο».
Η «Π» αναζήτησε πολλές φορές το φερόμενο ως δράστη προκειμένου να αναφέρει κι εκείνος τη δική του εκδοχή, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...