Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Αράτου 21, β
' όροφος, γραφείο 6 , ΠΑΤΡΑ
τηλ. (2610) 223.311,   ΦΑΞ  (2610) 275.778,   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362
e-mail: somatio.taxi.patras@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 265/2016 Πάτρα,  06/12/2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ:  Συμμετοχή στις  συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας  της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου καθώς και στην πορεία διαμαρτυρίας του Δήμου Πατρέων την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.


Συνάδελφοι,

η  Διοίκηση του Σωματείου σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά και δυναμικά, μαζί με εκπροσώπους άλλων κλάδων των Ε.Β.Ε. στο συλλαλητήριο- συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί στην Πλ. Γεωργίου στο πάνω μέρος. Το συλλαλητήριο πραγματοποιείται  στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης και  σε συμπόρευση με τα Σωματεία μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ καθώς και άλλες κοινωνικές ομάδες και φορείς, ενάντια στις πολιτικές λιτότητες και στα συνεχιζόμενα δυσβάστακτα μέτρα που λαμβάνονται και μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τον αφανισμό.

Επιπλέον για την επόμενη μέρα Παρασκευή 9 Δεκέμβρη έχει προγραμματιστεί από το Δήμο Πατρέων πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα από τον Πελοποννησιακό Στάδιο και διαμέσου της οδού Γούναρη θα καταλήξει στο μόλο της Αγ. Νικολάου. Και σ΄αυτή την συγκέντρωση καλείστε να δώσετε δυναμικό παρόν μαζί με τα άλλα  Σωματεία μέλη της ΟΕΒΕΣΝΑ και φορείς της πόλης.
Η αντίθεσή μας και αγανάκτησή μας, ας μετατραπεί σε δυναμική αντίδραση και μαζική διαμαρτυρία, με στόχο την ανατροπή της απελπιστικής και δραματικής αυτής κατάστασης που μας εξαθλιώνει και μας οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην φτωχοποίηση .  

Για το Δ. Σ.
            
              Ο                                                                Ο
       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σκέντζος  Παναγιώτης                                  Σίδερης  Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...