Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το δικό της αυτοκινούμενο όχημα δημιουργεί η GM..!

Περί τα 500 εκατ. δολάρια επενδύει η αυτοκινητοβιομηχανία General Motors Co. στην εταιρία Lyft, επένδυση ζωτικής σημασίας για την GM, η οποία με αυτόν τον
τρόπο κάνει τα πρώτα της βήματα στον κλάδο των αυτοκινούμενων οχημάτων.
Η επένδυση αυτή εντάσσεται στο  πλαίσιο ενός νέου γύρου χρηματοδότησης ύψους 1 δισ. δολαρίων στην οποία συμμετέχουν επίσης και η Kingdom Holding Co. της Σαουδικής Αραβίας, η Capital Management και η ιαπωνική εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου Rakuten Inc, η οποία εκτιμά την Lyft στα 5,5 δισ. δολάρια.
Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία ενώνεται με μια εταιρία ταξί, των οποίων οι υπηρεσίες απειλούν τις πωλήσεις των αυτοκινήτων, καθώς ολοένα και περισσότεροι προτιμούν να μετακινούνται με την Lyft και την Uber παρά να αγοράζουν αυτοκίνητα. 
Την ίδια στιγμή οι αυτοκινητοπαραγωγοί προσπαθούν να κάνουν τα οχήματά τους πιο “έξυπνα” και να αναπτύξουν τις δικές τους τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. 
Η GM μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε τα σχέδιά της να συνεργαστεί με την Lyft για να δημιουργήσει ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης που θα επιτρέψει στους πελάτες της να καλέσουν το αμάξι τους μέσω του smartphone τους και αυτό να εμφανιστεί μπροστά στην πόρτα τους χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του οδηγού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...