Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Την είχαν στημένη σε οδηγό ταξί για οικονομικές διαφορές..!

Πάφος: Το τηλεφώνημα προς οδηγό ταξί για μεταφορά Ρώσου πελάτη από την Πάφο στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αποδείχθηκε καλοστημένη παγίδα για επίλυση
οικονομικών διαφορών. 

Ο ποντιακής καταγωγής οδηγός ταξί μπόρεσε ωστόσο να διαφύγει εγκαίρως και να καταφύγει στην Αστυνομία, η οποία καταζητεί Ρώσο κάτοικο Πάφου. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, όταν οδηγός ταξί από την Πάφο έλαβε τηλεφώνημα από ρώσο ο οποίος εμφανιζόμενος ως πελάτης ζήτησε από αυτόν να τον παραλάβει από χώρο στάθμευσης στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων για να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Όταν ο οδηγός ταξί παρέλαβε τον πελάτη, ο τελευταίος του ζήτησε να μεταβούν πρώτα σε άλλο χώρο στάθμευσης παρά τον Φάρο της Κάτω Πάφου για να παραλάβουν, όπως του ανέφερε, δεύτερο άτομο για τη Λάρνακα. Στο σημείο εκείνο ωστόσο, ο ρώσος ανέσυρε μαχαίρι και απείλησε τον οδηγό ζητώντας του ποσό 500 ευρώ ως διευθέτηση, όπως του ανέφερε, οικονομικής διαφοράς του ταξιτζή με Ουκρανό. 

Ο ομοεθνής επαγγελματίας κατάφερε να διαφύγει από τη σκηνή με το όχημα του και να μεταβεί αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπου κατάγγειλε τα διαδραματιζόμενα. Η Αστυνομία, βάσει της μαρτυρίας, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του ρώσου και τον αναζητεί. 

Το ταξί παραμένει εντός της Αστυνομίας και οι ειδικοί της δύναμης διεξάγουν επιστημονικές αναλύσεις και εξετάσεις για εντοπισμό και άλλων στοιχείων. Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου - 

ΠΗΓΗΓ: http://www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...