Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Λεμεσός: Αναστέλλουν τη διαμαρτυρία τους οι οδηγοί ταξί..!

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προειδοποιητική στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει για σήμερα ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λεμεσού, έξω από τη μαρίνα της πόλης,
αφού έχει ικανοποιηθεί το αίτημα του για απομάκρυνση της παράνομης πιάτσας που λειτουργούσε εντός της μαρίνας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ντίνος Κωνσταντίνου, μετά την εξαγγελία της διαμαρτυρίας και την ενημέρωση που έτυχαν οι αρμόδιοι, "ανέλαβε δράση η αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού και η τροχαία", με αποτέλεσμα από προχθές να σταματήσει τη λειτουργία της η πιάτσα ταξί εντός της μαρίνας Λεμεσού, η οποία όπως σημείωσε ήταν παράνομη και δημιουργούσε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.
Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Κωνσταντίνου, μετά από σχετικές διευθετήσεις άρχισαν να λειτουργούν κανονικά από χθες δυο πιάτσες, για δέκα συνολικά ταξί, έξω από τη μαρίνα "όπως έπρεπε να είχε γίνει με τη λειτουργία της μαρίνας".
Οι οδηγοί ταξί είναι ικανοποιημένοι με αυτές τις εξελίξεις, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λεμεσού, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν με τις ενέργειες τους στην "άρση της παρανομίας" και στην ικανοποίηση των "δίκαιων αιτημάτων" του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...