Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΕ Χαλκιδικής (Δελτίο Τύπου) - Χορήγηση νέων αδειών Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσεως στη Χαλκιδική..!

Δελτίο Τύπου

Σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

, πραγματοποιήθηκε μία σεμνή τελετή στην οποία παραδόθηκαν στους δικαιούχους οι νέες άδειες Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσεως, κατόπιν σχετικής προκήρυξης διαγωνισμού.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής εξέδωσε 37 νέες άδειες, 13 εξ αυτών επιβατηγών ειδικής μίσθωσης (μικρό λεωφορείο 9 θέσεων) και 24ων αδειών ΤΑΞΙ. Έδρα τους ορίστηκε όλη η εδαφική περιφέρεια της Χαλκιδικής.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. και Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος ευχήθηκε στους δικαιούχους καλή σταδιοδρομία στο νέο επάγγελμα που επέλεξαν. Τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του επαγγέλματός τους τόσο στον Τουριστικό τομέα, όσο και στην καθημερινή μετακίνηση των πολιτών  σε απομακρυσμένες περιοχές του νομού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ κ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Χαράλαμπος Σαρόγλου και Δημήτριος Μήτσιου καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε.Χ.


Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες μεταφερθείτε στην πηγή...

ΠΗΓΗ: 
http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...