Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

EUROTAXI ΞΑΝΘΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-09-2013 (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ)..!

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ EUROTAXI ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Μεταφορά μαθητών

Κατόπιν σύσκεψης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη, με θέμα την μεταφορά μαθητών, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Eurotaxi Ξάνθης κ. Στέλιος Γουναρίδης και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης "ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ" κ. Βασίλης Γεωργιάδης, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για τον τρόπο παράτασης των συμβάσεων μεταφοράς των μαθητών.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη, θα ισχύσει παράταση των περυσινών συμβάσεων μεταφοράς μαθητών με τις ίδιες τιμές και με τον ίδιο αριθμό μαθητικών δρομολογίων με ταξί.

Μετά από αυτές τις απαραίτητες για εμάς διευκρινίσεις λύνεται από μέρους μας το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τον τρόπο παράτασης των συμβάσεων της μεταφοράς των μαθητών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε μαθητές, γονείς και δασκάλους, πως από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, η μεταφορά των μαθητών με ταξί, προς και από τις σχολικές μονάδες θα διεξάγεται κανονικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ

Συνημμένο Αρχείο:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-09-2013 (ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ)


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...