Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Περιφέρεια Αττικής:Χθες το βράδυ η έκδοση του ΦΕΚ για τη μεταφορά των μαθητών..!

Η σημερινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, σχετικά με την παράταση των συμβάσεων για τη μεταφορά των μαθητών - με τη μόλις χθες 10.09.13
δημοσίευση του...
αντίστοιχου ΦΕΚ - επιβεβαίωσε απολύτως το σχετικό δημοσίευμα του epoli.gr - Χωρίς ΦΕΚ ακόμη η ρύθμιση για τη μεταφορά των μαθητών!

Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ, δίνεται λύση και παρατείνεται η μεταφορά του συνόλου των μαθητών της Αττικής, για το τρέχον σχολικό έτος, αφού η απόφαση αυτή αφορά όλες τις συμβάσεις, δηλαδή αυτές που είχε υπογράψει η Περιφέρεια Αττικής με τους μεταφορείς (τουριστικά λεωφορεία, ταξί και ΚΤΕΛ), αλλά και τις αντίστοιχες των Δήμων. 

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια Ευρώ.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του epoli.gr

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο προχώρησε στην παραπάνω απόφαση, μετά την έκδοση του απαραίτητου ΦΕΚ (185Α/10.09.2013), που αφορούσε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση και η οποία (έκδοση ΦΕΚ) πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. 

Διευκρινίζεται ότι, ο Νόμος ορίζει ότι πρέπει να προηγηθεί η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, προκειμένου στη συνέχεια το Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει την απόφαση για την παράταση των συμβάσεων».


ΠΗΓΗ:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...