Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 /9/2013) - Μετάβαση στη Θεσ/κη - συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 7/9..!

Αρ. αρχείου: Φ018/Β1/17
Αρ. πρωτoκ: 447/2013

 Πάτρα 6/9/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Μετάβαση στη Θεσ/κη - συμμετοχή στη συγκέντρωση

διαμαρτυρίας της 7/9

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας στα πλαίσια των ενεργειών της για συντονισμό και οργάνωση σε τοπικό επίπεδο της κινητοποίησης που έχει εξαγγείλει πανελλαδικά η ΓΣΕΒΕΕ κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσ/κης επανέρχεται και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, έμπορους, αυτοκινητιστές για μαζική συμμετοχή στη διαμαρτυρία του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσ/κη.

Τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης όπως είναι η αναγκαστική είσπραξη των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ μέσω των διαδικασιών άμεσης κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (Κ.Ε.Α.Ο.), που συστάθηκε πρόσφατα για τον σκοπό αυτό, θα οδηγήσουν χιλιάδες συναδέλφους Ε.Β.Ε. στην καταστροφή και την εξαθλίωση χωρίς παράλληλα να λυθεί το ταμειακό αδιέξοδο στον οποίο έχει περιέλθει ο ΟΑΕΕ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία αφού μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ) –μπορούμε να αντιδράσουμε δυναμικά και να διατηρήσουμε την ελπίδα για ανατροπή της καταστροφικής αυτής πορείας.

Όλοι μαζί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7-9-2013 και ώρα 6 το απόγευμα. Ομιλία στη πλατεία Αριστοτέλους και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στο χώρο εγκαινίων της ΔΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη θα γίνει με μισθωμένα από τη ΓΣΕΒΕΕ πούλμαν. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει να βρίσκεται το Σάββατο 7/9 στο σημείο συγκέντρωσης (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) στις 9 το πρωί αφού η αναχώρηση για Θεσ/κη θα γίνει στις 10.

Συνημμένο Αρχείο:

Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α. (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 /9/2013) - Μετάβαση στη Θεσ/κη - συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 7/9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...