Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Focus: Πάτε διακοπές στα ελληνικά νησιά..!

Ε, αυτή είναι εί-δη-ση! Το γνωστό γερμανικό περιοδικό Focus, αυτή τη φορά δεν επιστράτευσε την Αφροδίτη  για να μας προσβάλλει ή να κατηγορεί τη χώρα μας ως
το άντρο της απάτης και της διαφθοράς! Αντίθετα καλεί τους αναγνώστες να κάνουν τουρισμό στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Και προτείνει  γραφικά τοπία της Κρήτης, καλντερίμια της Ρόδου και την Μύκονο με την έντονη ζωή της! Μάλιστα  μιλά και για φθηνές διακοπές λόγω της κρίσης
«Παρά την κρίση η Ελλάδα παραμένει ένας από τους Top 5 προορισμούς», συνεχίζει το Focus, ενώ προσθέτει πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποφύγετε φέτος την Ελλάδα, αφού στα νησιά η φιλοξενία παραμένει αμείωτη».
Είναι μια μορφή »συγνώμης» και αυτή. Όχι για την κριτική αλλά τις υπερβολές και τα εκτος ορίων μερικές φορές, σχόλια που έκανε το περιοδικό τροφοδοτώντας  ένα κλίμα δυσάρεστο.
Η Ελλάδα όλους τους χωράει! Να έρθουνκαι θα απολαύσουν τις διακοπές τους. Δεν είναι μίζερη η Ελλάδα ούτε οι Ελληνες!
Kαι αν γράφουμε την είδηση είναι για να πούμε ότι κάθε φορά χρειάζεται επιμονή στο σκοπό , αναξάρτητα τι επιχειρούν ή τι μας κάνουν κάποιοι ξένοι (ή και δικοί μας). Η προσπάθεια και η καθαρότητα στο στόχο είναι το παν. Και θα την σώσουμε την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...