Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τη νεολαία..!

Έχει περάσει η εποχή που οι κομμουνιστές αποτελούσαν την πρωτοπορία της Συστημικής Αλλαγής. Σήμερα οι κομμουνιστές έχουν
γίνει ένα με το κατεστημένο και η πρωτοπορία έχει περάσει στα στιβαρά χέρια των Ελλήνων Εθνικιστών τηςΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το καλύτερο κομμάτι του Ελληνικού Λαού δίνει σήμερα τη μάχη γι’ αυτή τη Συστημική Αλλαγή. Και ανάμεσά τους το Μέτωπο Νεολαίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και πολεμάει με Ιδεαλισμό και Αυταπάρνηση.
Κάνουμε έκκληση σε ΟΛΗ την Ελληνική Νεολαία. Να παρατήσουν τις κομματικές στρούγκες στις οποίες τους έχουν εγκλωβίσει και να ενωθούν μαζί μας. Ιδιαίτερα καλούμε όλους τους νέους και τις νέες που βρίσκονται παγιδευμένοι στις νεολαίες των δύο κομμουνιστικών κομμάτων ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! Κανείς σας να μην πιστέψει ότι η Αλλαγή του Συστήματος είναι αδύνατη. Οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν Πίστη! Και με την Πίστη όλα είναι δυνατά. Ενωθείτε μαζί μας, για την πραγματική Σωτηρία της Πατρίδας μας.
Να τι γράφει ο Ν. Καζαντζάκης στον πρόλογο του «Καπετάν Μιχάλη»: «Τρομάζεις όταν, ύστερα από πικρές δοκιμασίες, καταλάβεις πως μέσα μας υπάρχει μια δύναμη που μπορεί να ξεπεράσει τη δύναμη του ανθρώπου. Τρομάζεις, γιατί από τη στιγμή που θα καταλάβεις πως υπάρχει η δύναμη αυτή δεν μπορείς πια να βρεις δικαιολογίες για τις ασήμαντες ή άναντρες πράξες σου, για τη ζωή σου τη χαμένη, ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους. Ξέρεις πια πως εσύ, όχι η τύχη, όχι η μοίρα, μήτε οι ανθρώποι γύρα σου, εσύ μονάχα έχεις, ότι κι αν κάμεις, ότι κι αν γίνεις, ακέραιη την ευθύνη. Και ντρέπεσαι τότε να γελάς, ντρέπεσαι να περγελάς, αν μια φλεγόμενη ψυχή ζητάει το αδύνατο.
«Καλά πια καταλαβαίνεις πως αυτή ‘ναι η αξία του ανθρώπου: να ζητάει και να ξέρει πως ζητάει το αδύνατο. Και να ΄ναι σίγουρος πως θα το φτάσει, γιατί ξέρει πως αν δε λιποψυχήσει, αν δεν ακούσει τι του κανοναρχάει η λογική, μα κρατάει με τα δόντια την ψυχή του κι εξακολουθεί με πίστη, με πείσμα να κυνηγάει το αδύνατο, τότε γίνεται το θάμα, που ποτέ ο αφτέρουγος κοινός νους δε θα μπορούσε να το μαντέψει: το αδύνατο γίνεται δυνατό».
ΖΗΤΩ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»! ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!
Ένα είναι το σίγουρο! Ανεξαρτήτως της πολιτικής προτίμησης του καθενός, η νεολαία θα δώσει δυναμικό παρόν στις κάλπες.

http://www.prionokordela.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...