Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Να μας εξηγήσει ο Προβόπουλος γιατί δεν μίλαγε μέχρι τώρα ! (Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012)

Έντονες αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ, μέσω του Χρήστου Πρωτόπαπα, στις δηλώσεις του Γιώργου Προβόπουλου.Έντονες αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ, μέσω του Χρήστου Πρωτόπαπα, στις δηλώσεις του Γιώργου Προβόπουλου.
 
Φωτιές άναψε στο ΠΑΣΟΚ η αποστροφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου σε πρόσφατη ομιλία του ότι «η κρίση δεν ήταν αναπόφευκτη».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, απαντώντας σε σχετικές επισημάνσεις βουλευτών της ΝΔ, κάλεσε από το βήμα της βουλής, τον κύριο Προβόπουλο να δώσει εξηγήσεις.

«Είμαστε σε μία δύσκολη εποχή, χρειάζονται καθαρές κουβέντες και καθαρές, όπως και ειλικρινείς εξηγήσεις από τον οποιονδήποτε» ανέφερε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «όποιος έχει κάτι να πει να το πει. Δεν πρέπει να μιλάμε με υπονοούμενα και χρησμούς. Καλούμε τον κύριο Προβόπουλο να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, αν θέλει και μέσω της βουλής, να εξηγήσει σε ποια περίοδο αναφέρεται, αν είχε ενημερώσει εγκαίρως τις ηγεσίες των κόμματων και τι συγκεκριμένα είχε προτείνει ο ίδιος».

Ο κύριος Πρωτόπαπας, σε αυστηρό ύφος, σημείωσε ότι δεν είναι εποχή για χρησμούς και κάλεσε όποιον έχει κάτι να πει «να το βάλει τώρα στο τραπέζι».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απέστειλε και αυστηρό μήνυμα στους βουλευτές της ΝΔ ότι η ΚΟ δεν θα συνεχίσει να κάνει τον «μουντζούρη».

Με αφορμή τις προειδοποιήσεις πολλών βουλευτών της ΝΔ ότι δεν θα υπερψηφίσουν κάποια άρθρα του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, ο κύριος Πρωτόπαπας επεσήμανε ότι στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας «η επίσημη γραμμή και των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, πρέπει να είναι σαφής, καθαρή και χωρίς διπλή γλώσσα» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ δεν προτίθεται να συνεχίσει να κάνει τον μουντζούρη σε ένα τέτοιο παιχνίδι παίρνοντας και μέρος ευθύνης που δεν της αναλογεί για να προχωρήσει και να πάει η χώρα μπροστά». Μάλιστα ο κύριος Πρωτόπαπας σημείωσε ότι και τα τρία κόμματα πρέπει να είναι μαζί στην εφαρμογή του αποτελέσματος των αποφάσεων που λαμβάνει η κυβέρνηση Παπαδήμου.

Έλενα Σωτηριάδου

Πηγή: http://www.24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...