Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δείτε και διαβάστε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Κάρολου Παπούλια (Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011)

   Ιδιαιτέρως προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη.
   Τα όσα είχαν έγιναν ανήμερα της εορτής του Αγ. Δημητρίου με τις έντονες αποδοκιμασίες εναντίον του Υπ. άμυνας δεν τον άφησαν αδιάφορο.
   Σύμφωνα με αποκλειστικές
πληροφορίες του Real.gr ο Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης λίγο πριν την κατάθεση στεφάνου.

 Π.Δ: «Βλέπω πολύ αναταραχή να υπάρχει. Πως θα γίνει η παρέλαση; Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα;»

  Μ.Θ. «Υπάρχει πολύ οργή στον κόσμο κύριε Πρόεδρε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Υποφέρουν, δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα οι πολίτες. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα».

   Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χωρίς να κρύψει την ανησυχία του πήγε προς την εξέδρα των επισήμων και περίμενε να ξεκινήσει η στρατιωτική παρέλαση.

   Η ώρα περνούσε και ο Κάρολος Παπούλιας συνομιλούσε με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη προκειμένου να ενημερωθεί για πιο λόγο καθυστερούσε η έναρξη της παρέλασης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ




   Την στιγμή που άκουσε μια μικρή ομάδα διαδηλωτών να τον αποκαλεί προδότη, σηκώθηκε από την θέση του και γύρισε και είπε στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης. «Αυτό ήταν. Εγώ φεύγω δεν μπορεί κανείς να αποκαλεί εμένα προδότη» του είπε ο Κάρολος Παπούλιας και έδωσε εντολή στους άνδρες της ασφάλειας τους να ετοιμαστούν για να αποχωρήσουν. Παράλληλα κάλεσε και τις κάμερες προκειμένου να κάνει δηλώσεις.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...