Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η Ελλάδα επιτέλους βγήκε στους δρόμους (Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011)

Ξεχειλίζει η οργή σε όλη την Ελλάδα για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την εφεδρεία, το ενιαίο μισθολόγιο και τις εργασιακές σχέσεις.

Απεργιακές συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί και σήμερα σε όλη τη χώρα, παραλύοντας και πάλι ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.


Θεσσαλονίκη
Αποκλεισμένο είναι για δεύτερη μέρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων. Από νωρίς το πρωί, εργαζόμενοι της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της εταιρείας. Εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης έχουν συγκεντρωθεί στον χώρο του λιμανιού, ενώ εργαζόμενοι δικαστικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο. Στον ίδιο χώρο θα συγκεντρωθούν και ιδιοκτήτες ταξί και θα κατευθυνθούν προς τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης, όπου στις 11.00 έδωσαν ραντεβού τα σωματεία για περικύκλωση. Στις 12.00 θα συγκεντρωθούν στο ίδιο σημείο για περικύκλωση και μέλη του ΠΑΜΕ.
Πάτρα
Συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ, ενώ στο πάνω μέρος της πλατείας έχουν συγκεντρωθεί μαθητές και φοιτητές.
Νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και στα διόδια της Πατρών – Κορίνθου, έξω από την Πάτρα.
Λαμία
Το κτήριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία. Στη συνέχεια, ανήρτησαν πανό με τα συνθήματα κατά της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και του μνημονίου.
Ηράκλειο
Στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ενώ στο ΕΚΗ η συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Η πορεία του ΕΚΗ θα καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα ενωθεί με τους εκεί διαδηλωτές.
Πύργος
Σε κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Πύργου Ηλείας προχώρησαν σήμερα στελέχη του ΠΑΜΕ. Κατάληψη στο δικαστικό πραγματοποιούν οι δικαστικοί υπάλληλοι της πόλης, ενώ οι εκπαιδευτικοί έχουν καταλάβει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...