Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο «ΝΕΟΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ (Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011)

   Στην Ελλάδα θα βρεθεί αύριο και μεθαύριο ο επικεφαλής του task force για την χώρα μας Χορτς Ράιχενμπαχ, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
    Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της

επίσκεψης του, ο κ. Ράιχεμπαχ θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς και με συμβούλους του πρωθυπουργού, προφανώς για να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρώπης, λίγο πριν την ιδιαίτερα σημαντική απόφαση που αναμένεται να ανακοινώσουν οι Βρυξέλλες, αναφορικά με το κούρεμα του χρέους και κατά συνέπεια του μέλλοντος της χώρας.

    Θα πρέπει να σημειωθεί, πως οι συζητήσεις όπως σπεύδει να ενημερώσει η Κομισιόν, θα αποτελέσουν συνέχεια του συντονισμού της τεχνικής βοήθειας που ζήτησε η Ελλάδα και στην πρώτη έκθεση του task force.

    Μετά τον κ. Ράιχεμπαχ, ο οποίος αναλόγως με τις αποφάσεις της Ε.Ε. την Τετάρτη, πιθανότατα θα είναι αυτός που θα αποφασίζει πλέον για την Ελλάδα, στην χώρα μας λίαν συντόμως αναμένονται και οι επιτηρητές της τρόικας για να εγκατασταθούν στα Υπουργεία και να αναλάβουν ουσιαστικά την δημόσια διοίκηση, καθώς πρόθεση των ευρωπαίων είναι να ελέγχουν πια τα πάντα...

    Εν αναμονή λοιπόν, του νέου ...πρωθυπουργού και της νέας κυβέρνησης των Βρυξελλών!

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...