Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ενημέρωση και οδηγίες στους οφειλέτες του ΟΑΕΕ από το Επιμελητήριο Ξάνθης..!

Συνεδριάζει την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηριακού κτιρίου, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης με τα εξής θέματα
ημερήσιας διάταξης:

1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 4

2. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΑΕΕ

3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ"

4. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


"Ο αριθμός των επαγγελματιών που οφείλουν στον ΟΑΕΕ συνεχώς αυξάνεται όχι γιατί είναι αρεστό να χαρακτηρίζονται «κακοπληρωτές», αλλά γιατί υποχρεώνονται να γίνουν, αφού πλέον η μεταποίηση και το εμπόριο έχουν συρρικνωθεί και ο τζίρος των επαγγελματιών έχει φτάσει στο κόκκινο. Δε νοείται στην Ελλάδα του 2014 να υπάρχουν ανασφάλιστοι πολίτες, γιατί η οικονομική κρίση που διανύουμε τους ανάγκασε να αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα οφειλών προς τον ΟΑΕΕ να παραστούν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Στη συνεδρίαση θα παρευρίσκεται και η Νομική Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης για να παρέχει από νομικής άποψης ενημέρωση και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές για τις ενέργειες που πρέπει να ξεκινήσουν από κοινού οι επαγγελματίες του Νομού μας".


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...