Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Αριδαία: Η απάτη σε βάρος οδηγού ταξί..!

Έναν... έξυπνο τρόπο σκαρφίστηκε μεσήλικας από την Αλμωπία, προκειμένου μην καταβάλει το κόμιστρο σε οδηγό ΤΑΞΙ για την διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αριδαία.

Ειδικότερα, ο... πονηρός μας φίλος, ευρισκόμενος στην συμπρωτεύουσα, προκειμένου μην ταλαιπωρηθεί με λεωφορεία ή μην έχοντας το ανάλογο χρηματικό τίμημα, μίσθωσε Δ.Χ.Ε αυτοκίνητο ΤΑΞΙ για να έρθει στην Αριδαία. Με το που έφθασε στην περιοχή, παρακάλεσε τον οδηγό, να τον μεταφέρει σε πολυκατάστημα εντός της πόλης για να εφοδιασθεί με διάφορα προϊόντα και στην συνέχεια να τον μεταφέρει σε τοπική κοινότητα του δήμου.
Η ώρα όμως περνούσε, και ο άτυχος ταξιτζής περίμενε να επιστρέψει ο πελάτης. Ύστερα από αρκετή ώρα ο οδηγός του ΤΑΞΙ, αποφάσισε να εισέλθει μέσα στο πολυκατάστημα, για να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς για τον οδηγό όμως, το πολυκατάστημα είχε δύο εισόδους-εξόδους, μία εκ των οποίων ο μισθωτής της κούρσας, είχε χρησιμοποιήσει για να εξαφανισθεί.
Όταν κατάλαβε την κομπίνα ο οδηγός του ΤΑΞΙ όμως ήταν αργά, γιατί ο... πονηρούλης φίλος, είχε γίνει "καπνός", φεσώνοντας τον άτυχο οδηγό με την αξία της διαδρομής, και όχι μόνο. Τα ανωτέρω, προς γνώση και συμμόρφωση των οδηγών-ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, προκειμένου μην πέσουν σε παρόμοια παγίδα.


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...