Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟ:Εγκαίνια του ανακαινισμένου πρατηρίου του Συνεταιρισμού Ταξί Νομού Χανίων..!

Την Πέμπτη, 8 Μαΐου, στις 19:30, μετά τον ετήσιο εσπερινό του Αγίου Χριστοφόρου, στη Λ. Μουρνιών, ακολούθησαν τα εγκαίνια του νέου πρατηρίου καυσίμων του Συνεταιρισμού
Tαξί Χανίων.

Η εταιρεία ΚΑΥΣΙΜΑ ΧΑΝΙΩΝ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1999 από τοΣυνεταιρισμό Ταξί Νομού Χανίων και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των υγρών καυσίμων. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς, όπως την πώληση ανταλλακτικών, την δημιουργία χώρων εστίασης Cafe/Snak, καθώς και την παροχή ασφαλιστικών συμβολαίων σε όλους τους τομείς.

Συγκεκριμένα, στο πρατήριο ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτείκαύσιμα, πετρέλαιο θέρμανσης, λιπαντικά, ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αναλώσιμα προϊόντα, να ζητήσει πληροφορίες – υπηρεσίες σχετικά με ασφαλιστικά προϊόντα, αλλά και να απολαύσειροφήματα και μικρογεύματα τα οποία ικανοποιούν απόλυτα τα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής. Επίσης για τις ώρες που το πρατήριο παραμένει κλειστό μπορεί να προμηθευτεί καύσιμα χρησιμοποιώντας τους αυτόματους πωλητές καυσίμων.

ΚΑΥΣΙΜΑ ΧΑΝΙΩΝ Ε.Π.Ε.

«Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαΐου 2014 μέτα την τέλεση του ετήσιου καθιερωμένου εσπερινού του Αγίου Χριστοφόρου, στο φερώνυμο παρεκκλήσι που βρίσκεται στον αύλιο χώρο του πρατηρίου μας στις Μουρνιές, πραγματοποιήσαμε και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου μας πρατηρίου.

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον μοντέρνο και λειτουργικό χώρο του νέου μας StandUp Café, αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα διαχειριστικά μας προγράμματα, καθώς και για τη “Bonus Card”.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια μας και ιδιαίτερα φίλους και συνεργάτες που μπήκαν στον κόπο να ταξιδέψουν για να βρεθούν κοντά μας σ’ αυτές τις σημαντικές επαγγελματικές μας στιγμές».








Για περισσότερα επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

ΚΑΥΣΙΜΑ ΧΑΝΙΩΝ Ε.Π.Ε.
Καύσιμα Χανίων / Συνεταιρισμός TΑΧΙ Χανίων


ΠΗΓΗ:http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...