Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ..!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ

Επ' ευκαιρία άρθρου που δημοσιεύτηκε στις 17/4/2014 στους FINANCIAL TIMES (F.T) με τίτλο που κατονομάζει ως "καρτέλ και λόμπι"

τον κλάδο των αυτοαπασχολούμενων αυτ/των ταξί της Ευρώπης και βάλει ευθέως εναντίον μας εξυπηρετώντας τα μονοπώλια και τους επιχειρηματικούς ομίλους, απαντάμε αδούλωτοι και με αξιοπρέπεια:

1) Στις ξενόφερτες ιδεολογίες και στις δονκιχωτικές προσπάθειες μίμησης αποτυχημένων πειραμάτων υποδούλωσης του κλάδου μας, γυρίζουμε την πλάτη με αποστροφή. Μόνο σαρκαστικά γέλια προκαλούν οι φαιδρότητες του γράφοντος το δηλητηριώδες δημοσίευμα.

2) Μπορεί με το αζημίωτο να μας αποκαλείται με όποιες ταμπέλες νομίζετε, δουλεύοντας για τα σκοτεινά αφεντικά σας. Αυτούς που θέλουν μια "Νέα Ελλάδα", υπόδουλη στις ορέξεις τους. Αυτούς που φυλακίζουν όσους στέκονται εμπόδιο, αυτούς που καταδικάζουν σε πείνα, σε ανεργία, σε θάνατο έναν περήφανο λαό...

Και βέβαια, ως αφορά την πατρίδα μας και ειδικότερα τον κλάδο μας, ας όψονται για την υπνηλία που τους κατείχε και τους κατέχει, τα εξουσιοδοτημένα όργανά μας - μαριονέτες...!

Έτσι, κινούμενοι μεθοδικά, κατάφεραν τη διαρροή και, εν τέλει, την εξάντληση του μεταφορικού μας έργου.

Συνάδελφοι, εφιστούμε την προσοχή, την επαγρύπνηση, την ετοιμότητα όλων μας! Να μαζέψουμε τις σκόρπιες δυνάμεις μας. Να ξαναζωντανέψουμε τον κλάδο μας. Χωρίς μάταιες επιδιώξεις, ούτε διαρκείς ματαιώσεις. Δεν θέλουμε αφεντάδες που κουρεύουν το έργο μας και κουρσεύουν τη γη μας! Θέλουμε συμμάχους! Θέλουμε να ζήσει ο κλάδος των ταξί κι εμείς όλοι, με αξιοπρέπεια, με περηφάνεια, αδούλωτοι...

Μπορεί να υπήρξαμε αφελείς, αλλά δεν είμαστε προσκυνημένοι!

Υ.Γ.

1) Χαιρετίζουμε την Επιτροπή Αγώνα Θεσ/νίκης (τον Κ. Μπότσογλου, τον Ηλ. Μαχαιρίδη και τον Δ. Μελισσίδη), οι οποίοι ξάγρυπνοι στις επάλξεις, κοινοποιούν σε όλους μας τη ... βαζελίνη που μας ετοιμάζουν σκοτεινά όργανα, για να γλιστράει ευκολότερα!

2) Το κείμενο που αναρτήθηκε, είναι η soft έκδοση, επιμελημένη, για να μην εμπίπτει στο νόμο περί ασέμνων και προσβολής της δημοσίας αιδούς. Διατίθεται και η άλλη έκδοση αν ζητηθεί, η οποία φυλάσσεται στο αρχείο του προέδρου. Δεν αναρτάται λόγω ακαταλληλότητος.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αχτύπης Αθανάσιος                         Μπανιάς Θωμάς

Συνημμένo Αρχείo:
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΥΣ


ΠΗΓΗ: http://xanthi-eurotaxi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...