Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο κ.Απόστολος Τζιτζικώστας ,υποψήφιος για την περιφέρεια Κ.Μακεδονίας ,καλεσμένος του σωματείου ιδ.ταξί "ΕΡΜΗΣ"..!

Με αφορμή την επίσκεψη του  νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου   κ. Απ. Τζιτζικώστα,    στο σωματείο ιδιοκτητών ταξί '' Ερμής'' παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο
ντοκουμέντο που μας βοηθάει να βγάλουμε κάποια ασφαλή συμπεράσματα.

Α) Με αφορμή την αναφορά του μέλους του Δ.Σ Μπότσογλου Κώστα  στα πρακτικά των λεγομένων του ίδιου (Τζιτζικώστα)
στην περιφερειακή μητροπολιτική ενότητα στις 5/7/2012 όταν συζητούσαν το θέμα των συναδέλφων του Λαγκαδά για την είσοδό τους στην έδρα της Θεσσαλονίκης (μπλε),είπε ότι άκουσε τα εξ' αμάξης απ' τους συναδέλφους εκεί δικαιολογημένα αφού νιώθουν αδικημένοι .

Συμπέρασμα: Θεωρεί ότι ναι μεν είναι μια αδικία προς τους συναδέλφους της επαρχίας , αλλά όποιος νόμος έρχεται επί δικαίων και αδίκων, η Περιφέρεια θα τον επικυρώνει,όπως έκανε άλλωστε όλα τα προηγούμενα χρόνια εφαρμόζοντας τις αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονίων και της Ε.Ε. σε τοπικό επίπεδο.

Είναι γνωστό ότι Δήμοι & Περιφέρειες έπαιξαν τον ρόλο του ''λαγού΄ εφαρμόζοντας πρώτοι τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, πρώτα με τα STAGE, μετά με τις 8μήνες συμβάσεις, έπειτα με 6μηνες, ενώ σήμερα εφαρμόζουν 2μηνες για να μην έχουν υποχρέωση να ασφαλίζουν τους εργαζόμενους.

Β)Απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα για την στάση που κράτησε ο ίδιος αλλά και η παράταξή του στο περιφερειακό συμβούλιο για μια σειρά από θέματα όπως την μείωση κατά 60% της κρατικής χρηματοδότησης προς τις περιφέρειες. Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι υποδομές της περιφέρειας όταν έχουν προυπολογιστεί για 7 αντιπεριφέρειες μόλις 188 εκατ. ευρώ. όπου τα μισά θα πάνε για τα μαθητικά δρομολόγια και τα άλλα μισά σε διάφορους πιστωτές. 

Απέφυγε να πει, ποια είναι η θέση του για την ''επένδυση''  χρυσού στην Χαλκιδική (είναι υπέρ)λέγοντας να μπούμε να την δούμε στο διαδίκτυο,

ενώ στο ερώτημα, εάν είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης αεροδρομίων, ΟΣΕ, Λιμανιού που μας αφορά άμεσα ,δεν είπε τίποτα γιατί είναι υπέρ των λεγόμενων ''Στρατηγικών επενδυτών"  αρκεί οι τίτλοι ιδιοκτησίας να μένουν στο δημόσιο!!!!όπως είπε το επόμενο πρωί απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του REAL FM.

Η επινοικίαση για 99 χρόνια αν δεν είναι ξεπούλημα, τι είναι...??...

Γ) Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία του να απαντήσει για αυτό και την ώρα που του γίνονταν οι ερωτήσεις (δυστυχώς δεν το δείχνει η κάμερα) ρωτούσε τον πρόεδρο που κάθονταν δίπλα του να μάθει (όχι και τόσο επιτυχώς)ποιος και τι είναι αυτός που τον ρωτάει για να δώσει σ' όλα αυτά την εξής απάντηση.
Πείτε ...στον κυρ. Ζιώγα...κάνοντας προσωπική επίθεση.

Δ)Ενοχλήθηκε σφόδρα από την παρουσία κάμερας συναδέλφου ενώ φυσικά δεν ενοχλήθηκε που στον χώρο κατέγραφε την συνομιλία ο δικός του καμεραμάν. Γιατί άραγε..???..
Εμείς δεν κόψαμε και δεν ράψαμε ΤΙΠΟΤΑ...
Ε)Όσον αφορά για την περιμετρική παρέπεμψε το θέμα της καθυστέρησης στην γραφειοκρατία της επιτροπής..!!!! 

Ζ)Ας μην τον αδικήσουμε όμως τον κυρ. Τζιτζικώστα έδωσε και κάποιες διαβεβαιώσεις, όπως αυτή του ότι θα πιέσει..!!! την αστυνομία να γίνεται καλύτερος έλεγχος στα Βανάκια στο αεροδρόμιο(τώρα...εεε... ησυχάσαμε).

Ποιο αεροδρόμιο όμως δεν μας είπε,αυτό που είναι υπέρ να 'ξεπουληθεί..????..
(και τότε ποια θα είναι αλήθεια τα ΤΑΞΙ που θα πηγαινοέρχονται  στο αεροδρόμιο..???) 

Η) Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του 'ΕΡΜΗ", όπου αφού έχρισε τον κυρ. Τζιτζικώστα εκ νέου περιφερειάρχη στην προσφώνηση του, (δεν χρειάζεται να κάνετε τον κόπο να ψηφίσετε εσείς...-εξάλλου είναι και φίλος μας-..!!!!)  ανέλαβε ως ''εκπρόσωπος τύπου'' να τον προστατεύσει ώστε να αποφύγει ερωτήσεις και απαντήσεις, ενώ κατηύθυνε την συζήτηση, εφιστώντας επανειλημμένα την προσοχή στους συναδέλφους για το τι είδους ερωτήσεις θα κάνουν...
ΕΥΓΕ...!!!!  
Δείτε τα 2 βιντεάκια και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα..!!

---ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΜΟΝΤΑΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ--ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.....---

ΠΗΓΗ:http://epitropiagonataxi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...