Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Θεσσαλονίκη: Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις στη μεταφορά μαθητών..!

Με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα δόθηκε λύση στο θέμα που είχε προκύψει με τη μεταφορά μαθητών στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο διάστημα οι επαγγελματίες που έχουν αναλάβει τη μετακίνηση των μαθητών…

στη Θεσσαλονίκη αντιδρούσαν στο «πάγωμα» των πληρωμών των ενταλμάτων τους, από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, με αποτέλεσμα να απειλούν με κινητοποιήσεις.
Το γεγονός αυτό αποτέλεσε το αντικείμενο έκτακτης σύσκεψης, που συγκάλεσε στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
Στη σύσκεψη δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις αλλά και διαβεβαιώσεις από τον Περιφερειάρχη και έτσι οι επαγγελματίες ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους. 
Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας – Θράκης κ. Μιχαήλ Πεζίκογλου σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του, λέγοντας: «Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την άμεση αντίδρασή του αλλά και την αποτελεσματική παρέμβασή του για την άμεση λύση του προβλήματος, σε  συνεργασία και συνεννόηση με την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου, του Υπουργείου Οικονομικών για την προώθηση των ενταλμάτων πληρωμών μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...