Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Υπέρ του Σωματείου Ταξί «Άγιος Χριστόφορος» Ο δάσκαλος της Σχολής Οδηγών Συμεών Α. Συμεωνίδης..!


Εκτιμώ πως είναι άδικο για τους οδηγούς ταξί να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν στο κέντρο της πόλης μας.
Εξελίξεις στο θέμα που έχει προκύψει με τις τρεις νέες θέσεις για τους οδηγούς ΤΑΞΙ στην οδό 28ης Οκτωβρίου είχαμε χθες με την διαφοροποίηση επαγγελματία του δρόμου που απέσυρε την υπογραφή του από το έγγραφο που απέστειλε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης Σωτήρης Τσιακίρογλου στο Δήμο Ξάνθης. Συγκεκριμένα ο δάσκαλος της Σχολής Οδηγών Συμεών Α. Συμεωνίδης
«εκτιμώντας  πως είναι άδικο για τους οδηγούς ταξί να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν στο κέντρο της πόλης μας», ανακάλεσε την υπογραφή που είχε βάλει στο έγγραφο Τσιακίρογλου.
Αναλυτικά η  επιστολή του Δάσκαλου της Σχολής Οδηγών Συμεών Α. Συμεωνίδη προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, αναφέρει τα παρακάτω:
«Ξάνθη, 26 Οκτωβρίου 2012
ΠΡΟΣ:1. ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ
                «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ»
ΚΟΙN:1. ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
              ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Ορμώμενος από το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την επέκταση της «πιάτσας» των ταξί επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, θέλω να σας ενημερώσω για τα εξής:

Πριν από είκοσι περίπου ημέρες, κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Σωτήρη Τσιακίρογλου, επαγγελματία επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 29, κατατέθηκε ένσταση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, η οποία αφορούσε στην απόφαση για την παραχώρηση τριών επιπλέον θέσεων για τη στάθμευση των ταξί, ένσταση η οποία μεταξύ άλλων επαγγελματιών έφερε και τη δική μου υπογραφή.

Μη έχοντας λάβει γνώση του περιεχομένου αυτής, κατόπιν προτροπών από τους υπόλοιπους γείτονες-επαγγελματίες, προσυπέγραψα αυτή την ένσταση, εκτιμώντας ότι αφορά αποκλειστικά και μόνο την επέκταση της «πιάτσας».

Αν και θεωρώ πως είμαι ίσως ο μοναδικός επαγγελματίας που πραγματικά θίγεται σε επαγγελματικό επίπεδο από αυτή την απόφαση, διότι είναι αδύνατο να σταθμεύσω το επαγγελματικό μου αυτοκίνητο της σχολής οδηγών, προκειμένου να εξυπηρετήσω τους μαθητές μου αλλά και τη δική μου εν γένει δραστηριότητα, ωστόσο, εκτιμώ πως είναι άδικο για τους οδηγούς ταξί να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν στο κέντρο της πόλης μας.
Συνεπώς ανακαλώ την υπογραφή μου από την παραπάνω ένσταση και τη θεωρώ ως μη γενόμενη.

Με εκτίμηση
Συμεών Α. Συμεωνίδης
ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ & ΚΕ.Θ.Ε.Ο.
28ης Οκτωβρίου 32 & Ηρώων 19 Ξάνθη
Τηλ. 25410 64929, ΚΙΝ.: 6974 301333

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψε την άποψή σου...